Laatste updates

10 jaar MyParcel.

02/04/2020
Afbeelding voor 10 jaar MyParcel.

Wij bestaan 10 jaar! Een mijlpaal die we in een bijzondere periode bereiken. Door het coronavirus en de getroffen maatregelen ziet het leven er ineens heel anders uit. We vieren onze tiende verjaardag daarom niet, maar staan er wel graag even bij stil. We geven namelijk een speciaal cadeau aan onze klanten.

Een speciaal cadeau.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het samenstellen van een digitaal magazine vol inspirerende verhalen, interviews en tips & trucs. In dit magazine kijken we met diverse experts en klanten terug op de afgelopen tien jaar in e-commerce. Daarnaast kijken we ook vooruit naar wat ons allemaal te wachten staat en hoe de online retail zich gaat ontwikkelen. Het is onze missie online ondernemen slimmer en eenvoudiger te maken en met dit magazine willen wij daar een extra bijdrage aan te leveren.

Maandelijkse winacties.

Wie jarig is trakteert. In het magazine en op onze website vind je daarom maandelijkse winacties. Iedere maand een nieuwe winactie met een andere give-away. Via het magazine of op onze webpagina kun je direct deelnemen aan de winactie van deze maand.

Feliciteer ons met een review.

Als gevolg van het coronavirus kunnen we helaas niemand uitnodigen voor ons verjaardagsfeest. Daarnaast zijn onze telefoonlijnen veelal bezet om alle vragen van klanten te kunnen beantwoorden. Wil je ons op een andere manier feliciteren? Schrijf dan een mooie review op Google en laat ons, en anderen, weten wat je van ons vindt. 

Digitaal magazine aanvragen?

Heb je het magazine niet ontvangen, maar wil je deze wel graag lezen? Vul hieronder je gegevens in en we sturen hem kosteloos naar je op!