Laatste updates

De voorbereidingen voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition zijn in volle gang.

18/06/2021
Afbeelding voor De voorbereidingen voor de Webwinkel Vakdagen Summer Edition zijn in volle gang.

De Webwinkel Vakdagen staan weer voor de deur! Dit jaar een Summer Edition op 7 en 8 juli 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Als (toekomstig) webshophouder wil je dit event zeker niet missen. De organisatie heeft opnieuw een inspirerend programma neergezet, speciaal voor jou als e-commerce ondernemer. Ook wij zijn weer aanwezig met een eigen stand en hebben een hoop nieuwtjes voor jou! Zien we jou daar?


Dit kan je verwachten. 

De Webwinkel Vakdagen is dé ontmoetingsplek voor online ondernemers. Naast dat er 150 exposanten aanwezig zijn op het gebied van e-commerce, worden de laatste trends en interessante casestudies gedeeld en besproken in meer dan 120 lezingen. Topics die aan bod komen, zijn onder andere: Marketing Automation & E-mail, User Experience & CRO en Platform Economy & Marketplaces. Super interessant dus!

Check onze aftermovie van 2020 om een goed beeld te krijgen van de Webwinkel Vakdagen.

myparcel Play Stop

We willen jou ontmoeten. 

Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig. Je vindt ons op standnummer 360. We kunnen niet wachten om jou als enthousiaste (potentiële) webshophouder te ontmoeten. Ons team is aanwezig en we zijn de hele dag beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden over onze software, jouw webshop, de e-commerce branche en ga zo maar door! Heb jij nog geen kaartje? Schrijf je dan nu in voor een gratis toegangsbewijs!

Waarom je bij ons een kopje koffie wil drinken.

Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we jou graag meer over ons platform, onze services en alle nieuwe ontwikkelingen! We hebben ze alvast kort voor je op een rijtje gezet.

  • Onze webshop.

We hebben het afgelopen jaar onze webshop verder uitgebreid. Inmiddels bieden we meer dan 100, voornamelijk duurzame, verpakkingen aan voor iedere soort zending. Je kunt ook in onze webshop terecht voor een labelwriter, divers opvulmateriaal, etiketten en nog veel meer! Neem gauw een kijkje via deze link

  • Social Shipping.

We innoveren continu en ons platform is blijvend in ontwikkeling. We zijn dan ook erg trots op onze allernieuwste functionaliteit: Social Shipping. Social Shipping is de functionaliteit binnen ons platform die jou in staat stelt om vanuit elk gewenst social media platform of verkoopkanaal, direct een verzendlabel aan te maken voor jouw verkochte product(en).

  • De Amazon koppeling.

Sinds een paar weken staat onze nieuwe Amazon koppeling live! Met de Amazon koppeling importeer je eenvoudig Amazon bestellingen naar MyParcel en maak je met één druk op de knop verzendlabels aan voor al jouw orders. Dit bespaart jou een hoop tijd! Zodra je jouw Amazon account met MyParcel hebt gekoppeld via onze gratis koppeling, sturen we alle informatie over de zending terug naar Amazon. Zo ben je altijd op de hoogte van de status en barcodes van jouw zendingen.


We zouden het erg leuk vinden als je langskomt! Hopelijk tot dan!