Laatste updates

Zeven redenen waarom jij MyParcel op de Webwinkel Vakdagen 2020 wil bezoeken.

16/01/2020
Afbeelding voor Zeven redenen waarom jij MyParcel op de Webwinkel Vakdagen 2020 wil bezoeken.

De 14e editie van de Webwinkel Vakdagen staat voor de deur. Op 29 & 30 januari stroomt de Jaarbeurs Utrecht weer vol met ambitieuze webwinkeliers die zich graag laten inspireren door vakgenoten en e-commerce experts. Wij zijn er ook dit jaar weer bij en hebben veel nieuws voor jou in petto! Lees hier waarom jij onze stand wíl bezoeken en scroll naar beneden voor een sneak preview van onze stand. 

Groeimogelijkheden voor e-commerce in 2020.

Online winkelen is onwijs populair: elk jaar nemen de online bestedingen verder toe. Alleen in het eerste halfjaar van 2019 werd er al voor 12,5 miljard euro online gekocht. Deze groei zet naar verwachting de komende jaren verder door. Voldoende kansen om jouw webwinkel verder te laten groeien dus! Op de Webwinkel Vakdagen 2020 ontdek je welke trends en ontwikkelingen daaraan gaan bijdragen. Met een recordaantal exposanten en lezingen vind je hier alle informatie over e-commerce platformen, logistiek, betaalsystemen en marketing. Ook MyParcel brengt jou dit jaar veel nieuwigheden. Bezoek ons op stand 268 en bekijk hier waar je ons kan vinden.


1. MyParcel gaat #beyonddelivery – altijd een stapje verder voor klanten.
Wij bestaan bijna 10 jaar en inmiddels maken meer dan 34.000 klanten gebruik van onze service. Geen reden om te veranderen, toch? Jawel! Wij willen je namelijk de beste en meest persoonlijke service en ondersteuning blijven bieden. Dat noemen we “Beyond delivery”. Deze belofte hebben we gecombineerd met een compleet nieuwe uitstraling: nieuw logo, nieuwe kleuren en een rebranding van website en backoffice. Een leerzame en ook intensieve reis, waarbij we vanuit onze kernwaarden het hele bedrijf onder handen hebben genomen. Op de Webwinkel Vakdagen vertellen we hier graag meer over. Misschien ben je zelf ook bezig met een rebranding of ben je dit aan het overwegen? Wij delen graag onze ervaringen met ondernemers en webshop eigenaren die voor dezelfde uitdaging staan. 

2. Nog sneller werken met jouw persoonlijke caseoverzicht.
Dagelijks staan meer dan 90 collega’s klaar om jou bij te staan bij vragen over je zendingen. Al jouw vragen zijn nu te vinden in het persoonlijke caseoverzicht. Met jouw persoonlijke caseoverzicht houd je zicht op alle lopende en afgeronde cases van jouw zendingen. Je vindt dit overzicht onder het Support-menu in de backoffice. Per case zie je hier o.a. het casenummer, de indieningsdatum, de status van de case en een beschrijving. Log in om jouw overzicht te bekijken. 

3. ‘Amazon is coming’ en wij hebben een koppeling.
Amazon is een van de grootste online marktplaatsen ter wereld. Voor webwinkeliers die hun producten op Amazon (willen) verkopen was het nog niet mogelijk deze bestellingen in onze backoffice te importeren. Hier komt op korte termijn verandering in. Net als onze koppelingen voor Bol.com en Exact Online, zijn orders uit Amazon binnenkort met één druk op de knop te importeren. Na import zijn verzendlabels snel en eenvoudig aan te maken en pakketten in no-time verzonden. De koppeling is beschikbaar voor alle Europese Amazon marktplaatsen, zoals Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië. Vraag op onze stand naar meer informatie over deze aankomende integratie. Word vervolgd. 

4. Bestel al je verpakkingen via MyParcel.
Wij willen ondernemen voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we onze klanten al de mogelijkheid om tape en etiketten bij ons te bestellen. Om jou verder te ontzorgen gaan we deze dienst uitbreiden met verzendverpakkingen, zoals vouwdozen, brievenbusdozen en vierkante verzendkokers. Hiervoor ontwikkelen we momenteel een speciale verpakkingsshop, waar je straks al je verzendbenodigdheden kan vinden. Ook de etiketten en tape gaan toekomstig van de backoffice naar de webshop verhuizen. Zover is het alleen nog niet. Momenteel zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van de webshop en het assortiment dat we willen aanbieden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Laat ons weten waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou echte musthaves zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen, dus bezoek onze stand en geef je mening. Met deze feedback kunnen we namelijk nog betere producten en services aanbieden. 

5. Help ook andere webshops groeien (Overstapservice).
Als klant van MyParcel weet je als geen ander hoe gemakkelijk en snel het verzenden en retourneren van pakketten kan zijn. Het is onze missie om diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedere online ondernemer. Op de Webwinkel Vakdagen besteden we hier aandacht aan met onze ‘overstapservice’. Hier vertellen onze collega’s meer over hoe overstappen in zijn werk gaat en we begeleiden geïnteresseerden bij elke stap in het proces. Ken je bevriende webwinkeliers die hier meer over willen weten? Laat ze dan zeker even stand 268 bezoeken. 

6. De retourpagina helemaal in jouw eigen stijl.
Vanuit de backoffice of via de plug-in maak je met MyParcel eenvoudig retourlabels aan voor klanten. De mail die jouw klant vervolgens ontvangt brengt ze naar de MyParcel retourpagina, waar zij hun retourlabel downloaden. Op dit moment is deze pagina nog volledig in onze huisstijl, maar dat hoeft straks niet meer. Op de Webwinkel Vakdagen lanceren wij namelijk de ‘eigen retourpagina’. Hiermee geven we jou de mogelijkheid de retourpagina aan te passen aan jouw wensen: upload je logo, pas de kleuren aan en bewerk de teksten. De retourpagina krijgt hiermee de look en feel van jouw webshop en ook de tone of voice kan je helemaal eigen maken. Bezoek onze stand voor meer informatie. 

7. Sneak-preview: De MyParcel stand.
Onze nieuwe uitstraling vertalen we uiteraard ook naar het ontwerp van onze stand. Graag geven we jou als trouwe klant en gebruiker de primeur en een eerste inkijk in ons ontwerp. In het echt ziet de stand er nog mooier uit, dus vergeet je niet gratis aan te melden voor de beurs en kom gezellig langs voor een kop koffie! 

Gratis toegangskaart Webwinkel Vakdagen
Bezoek de Webwinkel Vakdagen 2020 en kom in contact met 13.000 vak- en branchegenoten. Meld je gratis aan en we ontmoeten je graag op onze stand 268!