Magazine

Winactie MyParcel 10 jaar.

02/04/2020
Afbeelding voor Winactie MyParcel 10 jaar.

MyParcel is jarig en trakteert! Wij organiseren maandelijks winacties om dit samen met jou te vieren! Hier lees je meer over de winacties, hoe je deelneemt en wanneer we de winnaars bekend maken. Je kunt direct meedoen via het formulier onderaan de pagina!

Winactie augustus:
3x shoptegoed Verpakkingshop

In de maand augustus maak je kans op shoptegoed om te besteden in onze nieuwe verpakkingshop! Wij verloten een tegoedbon van € 125,-, € 50,- en € 25,- onder alle deelnemers aan de actie. Deze tegoeden kun je gebruiken om verzenddozen, enveloppen en toebehoren te bestellen in onze webshop. Doe voor 26 augustus mee en maak kans op één van deze tegoedbonnen! 

Zo doe je mee: 

  1. Like onze Facebookpagina én winactie-bericht;
  2. Comment op ons winactie-bericht en vertel ons wat duurzaamheid voor jou betekent;
  3. Klaar is Kees! Je doet nu mee en maakt direct kans.

Benieuwd naar de verpakkingshop? Neem dan snel een kijkje op myparcel.nl/webshop.

Einde winactie: 26 augustus 2020, 23:59 uur

PITA bureaustoel

Winactie juli:
1x bureaustoel PITA

In de maand juli maak je kans op een PITA bureaustoel! Onmisbaar voor elke thuiswerkende ondernemer of gewoon voor op kantoor. Zitting, armleuning en hoogte zijn volledig verstelbaar voor een comfortabele en ergonomisch verantwoorde zithouding. Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Flexicomfort.nl.

Einde winactie: Helaas, je hebt deze winactie gemist!

Dymo 4XL labelprinter

Winactie juni:
1x Dymo LabelWriter 4XL

Deze maand kun je een Dymo LabelWriter™ 4XL en twee rollen A6 verzendetiketten winnen! Met deze labelwriter print je snel en eenvoudig jouw MyParcel verzendlabels, zonder inkt of toners. Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door Labelwinkel.nl.

Einde winactie: Helaas, je hebt deze winactie gemist!

Winactie mei:
10x ’25 jaar online winkelen in Nederland’

Deze maand verloten we 10x het boek ’25 jaar online winkelen in Nederland’ van Wijnand Jongen en Wilbert Schreurs. Vul je gegevens hieronder in en doe mee! Op 29 mei maken we de winnaars bekend.

Einde winactie: Helaas, je hebt deze winactie gemist!

Winactie april:
10x ‘Meer verdienen met je webshop’

In april hebben we 10 x het boek ‘Meer verdienen met je webshop’ van Astrid van Kollenburg verloot.

Einde winactie: Helaas, je hebt deze winactie gemist!

Meedoen met de winactie?

Vul hier je gegevens in en doe mee met de winactie van deze maand. Alleen volledig ingevulde formulieren worden meegenomen in de loting.

De spelregels.

Door deel te nemen aan de winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Om deel te nemen moeten alle gegevens voor de deadline ingevuld zijn. Gebruik hiervoor bovenstaand formulier. Je kan maar een keer meedoen per winactie. Winnaars worden door een loting bepaald en bekendmaking hiervan gebeurt op onze Facebook en Instagram accounts. De winnaars zelf worden persoonlijk door ons op de hoogte gebracht per mail. Klik hier voor de volledige actievoorwaarden.