Over ons

Familielid van de maand, Dana.

22/05/2020
Afbeelding voor Familielid van de maand, Dana.

Ons 10 jarig bestaan is inmiddels een feit en dit is mede mogelijk gemaakt door ons team. Maar wie zijn nou al die harde werkers die MyParcel iedere dag draaiende houden? Wij stellen je maandelijks voor aan een lid van onze familie.

Dana in het kort. 

Deze maand stellen wij je graag voor aan Dana! Alle vragen die via social media gesteld worden, pakt Dana, samen met de andere teamleden van Team Webcare op. Dana is 26 jaar en woont in het gezellige Nieuw-Vennep. Je kunt haar binnen no-time opvrolijken met een lekker glas wijn, maar de zon alleen al; maakt deze dame blij!

Online shoppen kan zij als de beste, want die drukke winkels zijn niets voor haar. De drukte van MyParcel vindt zij juist wel leuk, daarom werkt zij hier al 1,5 jaar. Welkom bij de Corona-proof meet & greet met Dana:

Als jij moet kiezen tussen: nooit meer koffie tijdens kantooruren of nooit meer alcohol na kantooruren, wat kies je dan?

Makkelijk! Nooit meer koffie. Dat lust ik namelijk echt niet.

Kun jij jezelf omschrijven in 3 woorden?

Gezellig, zorgzaam en betrokken!

‘Ik mis de gezelligheid met collega’s of een grapje tussendoor’.

Wat is het leukste aan jouw functie?

Dat ik via meerdere kanalen veel verschillende klanten spreek, die ik kan helpen door hun vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.

Wat mis jij nu het meest aan kantoor, vanwege het thuiswerken?

De gezelligheid met collega’s, een grapje tussendoor of gewoon even overleggen over een vraagstuk.

Wat is anders in het contact via social, t.o.v. andere kanalen waar jij met onze klanten spreekt?

Je spreekt de klanten middels een tekstbericht, i.p.v. via de telefoon. Het is dus belangrijk dat ik mijn inlevingsvermogen in de berichten die ik stuur goed over breng.

Voor jouw functie ben je continu bezig met social media. Ben jij in je vrije tijd ook vaak bezig met social media?

Zeker! Op bijna ieder kanaal ben ik wel actief. Soms heb ik een periode dat ik veel deel en soms deel ik bijna niets. Dan scroll ik alleen door alle accounts die ik volg.

Welk account bekijk jij het meest op social media?

Privé volg ik nogal veel verschillende accounts. Bas Smit vind ik bijvoorbeeld erg grappig. Maar ook om pagina’s met memes kan ik erg lachen. Als het maar humor heeft!

‘Focus je op de mooie dingen in het leven’.

Wat is het gekste dat je bij MyParcel hebt meegemaakt?

Ik werkte hier net 2 maanden, toen een aantal collega’s een paar jaar in dienst waren. Zij hadden voor de grap een tent opgezet op kantoor en het hele pand versierd tot een soort tropisch paradijs! Ik stond toen wel even raar te kijken.

Wat was jouw laatste post op jouw eigen social media?

Mijn laatste post was een leuke vakantiefoto van mijn vriend en mij op Instagram!

‘Wanneer het echt weer veilig is, ga ik mijn reisje naar New York weer plannen’.

Wat is het eerste dat je gaat doen wanneer de Corona maatregelen verdwijnen?

Dat is moeilijk kiezen. Ik denk uiteten en/of een terrasje pakken. Wanneer het echt weer veilig is, ga ik mijn reisje naar New York weer plannen. Die kon vanwege de maatregelen helaas niet doorgaan.

Hoe zou jouw ideale dag eruit zien als tijd en geld geen rol zouden spelen?

Mijn ideale dag is naar een leuke stad gaan. Wat sightseeing, ergens uitgebreid lunchen en ’s avonds wat luxer uiteten. Zeker weten met mijn vriend of gezellig met familie en vrienden.

Tip van Dana:
Focus je op de mooie dingen in het leven. Want ook al is er soms wat tegenslag, zoals nu met de coronacrisis, zijn er ook nog genoeg leuke, mooie en positieve dingen in het leven.