Over ons

Familielid van de maand, Richard

13/08/2020
Afbeelding voor Familielid van de maand, Richard

Ons 10 jarig bestaan is inmiddels een feit en dit is mede mogelijk gemaakt door ons team. Maar wie zijn nou al die harde werkers die MyParcel iedere dag draaiende houden? Wij stellen je maandelijks voor aan een lid van onze familie.

Deze maand stellen wij de 24-jarige Richard voor, hij is één van onze developers uit ‘Team Integration’. Wellicht dat jij hem in het verleden wel eens gesproken hebt toen hij nog werkzaam was bij IT-support. Familieleden uit ‘Team Integration’ komen over het algemeen niet veel in contact met onze klanten. Des te meer reden om Richard eens uit te horen! De geboren en getogen Rotterdammer werkt al 3,5 jaar bij MyParcel. Waarom hij elke dag 128 kilometer aflegt voor zijn baan? Lees hier zijn verhaal!

Hoe zien andere mensen jou?

Ik denk dat ik bekend sta om mijn flexibiliteit, behulpzaamheid en mijn geduld binnen MyParcel.

Hoe ben jij in deze functie terechtgekomen?

Via een recruiter ben ik bij MyParcel terecht gekomen, dit was toen bij de afdeling IT-support. Tijdens de sollicitatie heb ik laten merken dat ik later graag naar de development afdeling wilde. Dit is dan ook gelukt want 8 maanden later was ik de developer voor de WooCommerce en de Magento plugins. Naast het programmeren sta ik redelijk vaak achter de camera om leuke bedrijfsfoto’s te maken voor MyParcel.