MyContracts.

De nieuwe functionaliteit van MyParcel, MyContracts!

Met de nieuwe functionaliteit MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract toe te voegen van Instabox en Verzenden via Bol orders te verwerken. Zo kun je verzenden tegen jouw eigen voorwaarden en tóch gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft. 
Afbeelding voor
afbeelding voor Overzichtelijk werken vanuit één platform.

Overzichtelijk werken vanuit één platform.

Het schakelen tussen meerdere platformen is niet meer nodig.

afbeelding voor Voeg een eigen verzendcontract toe van Instabox.

Voeg een eigen verzendcontract toe van Instabox.

Verzend via eigen voorwaarden en tarieven.

afbeelding voor Verwerk Verzenden via Bol orders.

Verwerk Verzenden via Bol orders.

Haal jouw verzendlabels op via ons platform en verwerk jouw zendingen vanuit één plek.

Een eigen verzendcontract en meer!

Als groeiende webshop kun je nu nóg meer halen uit ons verzendplatform met een MyContracts abonnement. Met MyContracts kun je naast onze standaard, gratis features ook een eigen verzendcontract toevoegen van Instabox en ‘Verzenden via Bol’ orders verwerken. Zo kun je verzenden tegen je eigen voorwaarden en tóch gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft. Denk aan de naadloze integraties met grote verzendplatformen (zoals Bol.com en Amazon) en onze gratis features, zoals het branded retourportaal.

Om gebruik te kunnen maken van MyContracts betaal je € 25,- per maand en een vergoeding per verzendlabel als je meer dan 250 verzendlabels per maand aanmaakt.

MyContracts. Probeer het uit!

Probeer MyContracts nu gratis uit voor 14 dagen en ontdek het gemak. Na het starten van de proefperiode, voeg je gemakkelijk een eigen verzendcontract van Instabox toe via onze backoffice. Hierna kun je meteen beginnen met verzenden!

Zendingen versturen