Same Day Delivery Instabox

Dezelfde dag bezorgd met Same Day Delivery van Instabox.

Klanten de mogelijkheid bieden om hun bestelling dezelfde dag nog in huis te laten hebben? Dat kan! Samen met Instabox hebben we Same Day Delivery mogelijk gemaakt. Hierdoor kan jij pakketten en brievenbuspakjes met een bestemming in Nederland nóg sneller verzenden en komt de zending dezelfde dag nog aan bij de ontvanger. Wil je dat het pakket alleen wordt afgeleverd bij de ontvanger? Kies dan voor de verzendoptieAlleen afleveren bij ontvanger.
Pakket bezorgd

‘Same Day Delivery’ van Instabox.

Beschikbaar voor pakketten en brievenbuspakjes die je wilt versturen binnen Nederland.

Kosten ‘Same Day Delivery’.

Voor ‘Same Day Delivery’ betaal je een toeslag bovenop het standaardtarief van jouw pakketzending.

€ 0,50 excl. btw

‘Same Day Delivery’ van Instabox instellen.

 1. Maak in de backoffice een nieuwe pakketzending aan.
 2. Vul de adresgegevens van de ontvanger in.
 3. Klik bij Vervoerder op Instabox.
 4. Kies bij Verzendopties voor Same Day Delivery
 5. Sla de zending op, download en print het verzendlabel en plak deze op de zending.
 6. Lever jouw zending(en) in bij een Instabox-locatie op werkdagen voor 10:00 uur. 
 7. De zending(en) worden dezelfde avond tussen 17:00 en 22:30 uur bezorgd.

Tip!  Wil je dat het pakket na de eerste mislukte bezorgpoging meteen retour wordt gestuurd? Kies dan voor de verzendoptieRetour bij geen gehoor. Liever een andere verzendoptie? Bekijk dan alle verzendopties voor Instabox.

Snelle levering
Pakket verzenden Instabox

De voordelen van Same Day Delivery.

 • Pakketten en brievenbuspakjes die op werkdagen voor 10.00 uur worden ingeleverd bij een Instabox-locatie, worden dezelfde avond nog bezorgd. Super snel!
 • Jouw klant krijgt een realtime tijdvak van 30 minuten waarin het pakket wordt bezorgd en 5 minuten voordat de chauffeur aankomt een sms. Stiptheid op één!
 • Meer dan 200 afleverlocaties verspreid over heel Nederland.
 • Uit onderzoek van Bol.com is gebleken dat 8% van de klanten sneller overgaat tot een aankoop vanuit de checkout als er de optie is om de bestelling snel te laten leveren. Door het aanbieden van Same Day Delivery van Instabox kun je jouw webshop onderscheiden en hiermee vergroot je de kans dat een consument bij jou bestelt.

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je vragen over het verzenden met Instabox of wil je meer weten over Same Day Delivery? Bekijk dan de hand-out. Andere vragen? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

klantenservice contact opnemen myparcel

Veelgestelde vragen.

Met welke extra kosten moet ik rekening houden voor een verzendoptie? Hoe zwaar mag een retourzending wegen? Waar kan ik mijn retouradres aanpassen? Wat kost een retourzending binnen Nederland? Kan ik een pakket aangetekend versturen?