Pakket naar Duitsland versturen

Pakket naar Duitsland versturen.

Het versturen van pakketten naar Duitsland is met MyParcel heel gemakkelijk. Ook voor deze zendingen maak je in een handomdraai verzendlabels aan. Voor zendingen naar Duitsland hoef je geen douaneformulieren in te vullen en is Track & Trace informatie beschikbaar om de zending te volgen, voor jou en jouw klant.
Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Duitsland.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Tarieven*

1 – 99 € 9,50
100 – 249 € 9,-
250 – 499 € 8,-
500 – 999 € 7,50
1.000 – 4.999 Offerte aanvragen
5.000 + Offerte aanvragen
Tarieven EU-zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Houd bij het versturen van een pakket naar Duitsland rekening met de Duitse verpakkingswet!

Houd rekening met de Duitse verpakkingswet! Deze wet bepaalt dat je zendingen naar Duitsland moet laten registreren en een licentievergoeding moet betalen voor de recycling hiervan. Het registreren van een zending kun je hier doen. Meer informatie over de Duitse verpakkingswet vind je op de website van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.

Veelgestelde vragen.

Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?