Pakket naar Finland versturen.

Pakket naar Finland versturen.

Denk je aan Finland, dan denk je aan de vele bossen en meren! Verstuur jij weleens pakketten naar Finland? Dan ben je bij MyParcel aan het goede adres. Maak eenvoudig een verzendlabel aan via ons platform, lever jouw pakket in bij een PostNL locatie en volg het pakket met behulp van de automatische Track & Trace informatie. Finland is lid van de Europese Unie. Dit betekent dat je voor zendingen naar Finland geen douaneformulieren hoeft in te vullen.

Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Finland.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Tarieven*

1 – 99 € 20,-
100 – 249 € 19,50
250 – 499 € 18,50
500 – 999 € 18,-
1.000 – 4.999 Offerte aanvragen
5.000 + Offerte aanvragen
Tarieven EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.

Veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?