Pakket naar Frankrijk versturen

Pakket naar Frankrijk versturen.

Met MyParcel maak je snel en gemakkelijk verzendlabels aan voor zendingen naar binnen- en buitenland! Voor het versturen van je pakketten naar Frankrijk ben je bij MyParcel dus aan het juiste adres. Met de automatische Track & Trace code volgen jij en je klant de bestelling tot aan het moment van bezorgen!
Afbeelding voor

Specificaties.

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Frankrijk
Overkomstduur 2 – 3 werkdagen.

Aantal.

Kosten.

1 – 99 € 14,50
100 – 249 € 14,-
250 – 499 € 13,-
500 – 999 € 12,50
1.000 + Contact opnemen
Kosten EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

 

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.

Veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Wat is het verschil tussen een Handtekening voor ontvangst en Alleen afleveren bij ontvanger? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?