Pakket naar Italië versturen

Pakket naar Italië versturen.

Met MyParcel verstuur je je pakketten binnen een paar dagen naar Italië. Voor deze zendingen maak je namelijk eenvoudig verzendlabels aan met onze software. Daarbij ontvangen jij en je klant automatisch een Track & Trace code. Zo is iedere zending van deur tot deur te volgen.
Afbeelding voor

Specificaties.

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Italië
Overkomstduur 3 – 5 werkdagen.
Uitzondering Malta en Vaticaanstad behoren tot de categorie Wereld.

 

Aantal.

Tarieven.

1 – 99 € 16,-
100 – 249 € 15,50
250 – 499 € 14,50
500 – 999 € 14,00
1.000 – 4.999 Offerte aanvragen
5.000 + Offerte aanvragen
Tarieven EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Pakketten versturen naar Malta en Vaticaanstad.

Malta en Vaticaanstad vallen niet onder de douanerechten van de Europese Unie. Voor deze gebieden geldt een uitzondering en moet je dus wél douaneformulieren invullen. De douaneformulieren kun je invullen bij het aanmaken van een zending, vanuit jouw MyParcel account.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.

Veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Kan ik voor pakketten naar het buitenland bezorgopties (laten) kiezen? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?