Pakket naar Noorwegen versturen.

Pakket naar Noorwegen versturen.

Een pakket versturen naar Noorwegen? Dat kan! Print eenvoudig een verzendlabel uit voor jouw pakket, lever het pakket in bij een PostNL locatie en volg de zending tot het moment van bezorgen met de automatische Track & Trace informatie. Noorwegen is geen lid van de Europese Unie, dus je bent verplicht om douaneformulieren in te vullen.

Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 20 kg
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 50 x 50 cm
Volumetrisch gewicht De kilotoeslag is afhankelijk van de inhoud (dm3) van de zending.*
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 200,- standaard inbegrepen.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Tarieven*

1 – 99 € 20,25
100 – 249 € 20,25
250 – 499 € 20,25
500 – 999 € 20,25
1.000 – 4.999 Offerte aanvragen
5.000 + Offerte aanvragen
Kilotoeslag Meer informatie
Tarieven wereldzending

*Voor Wereldzendingen wordt een 0% btw tarief gehanteerd.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.
  • Bij het invullen van de gegevens op het douaneformulier is het belangrijk om erop te letten dat de informatie overeenkomt met de informatie die op de verkoopfactuur staat vermeld. Op deze manier kan de zending makkelijker worden verwerkt door de douane. Houd er rekening mee dat de douane altijd 30 kalenderdagen de tijd heeft om de zending te verwerken.

Veelgestelde vragen.