Pakket naar Oostenrijk versturen.

Pakket naar Oostenrijk versturen.

Hoge bergen en witte sneeuwtoppen: we hebben het natuurlijk over Oostenrijk! Ook naar Oostenrijk kun je jouw bestellingen versturen. Maak eenvoudig een verzendlabel aan vanuit je eigen backoffice en lever het pakket in bij één van de 3.500 PostNL locaties. Met de automatische Track & Trace informatie volgen jij en je klant de bestelling tot aan het moment van bezorgen. Voor zendingen naar Oostenrijk hoef je geen douaneformulieren in te vullen.

Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Oostenrijk.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Kosten*

1 – 99 € 14,50
100 – 249 € 14,-
250 – 499 € 13,-
500 – 999 € 12,50
1.000 + Contact opnemen
Kosten EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.

Veelgestelde vragen.

Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?