Pakket versturen naar de Verenigde Staten.

Pakket versturen naar de Verenigde Staten.

Met MyParcel kun je jouw pakketten ook versturen naar de Verenigde Staten! Maak eenvoudig een verzendlabel aan en lever je pakketten in bij een PostNL locatie in de buurt. Met de automatische Track & Trace informatie volgen jij en je klant de bestelling tot aan het moment van bezorgen.

Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 20 kg
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 50 x 50 cm
Volumetrisch gewicht De kilotoeslag is afhankelijk van de inhoud (dm3) van de zending.*
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 200,- standaard inbegrepen.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Tarieven*

1 – 99 € 22,50
100 – 249 € 22,50
250 – 499 € 22,50
500 – 999 € 22,50
1.000 – 4.999 Offerte aanvragen
5.000 + Offerte aanvragen
Kilotoeslag Meer informatie
Tarieven wereldzending

*Voor Wereldzendingen wordt een 0% btw tarief gehanteerd.

Verstuur je voedingswaren? Let hier dan goed op.

Pakketten met voedingswaren (inclusief voedingssupplementen en drank) dienen voor verzending digitaal aangemeld te worden bij de Food and Drug Administration (FDA). Dit kun je doen via deze link. Na registratie ontvang je een registratienummer. Breng deze zichtbaar aan op het verzenddocument van jouw pakket. Let op: consumenten die geschenkzendingen met voedingswaren naar elkaar versturen hoeven deze niet te registreren.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.
  • Bij het invullen van de gegevens op het douaneformulier is het belangrijk om erop te letten dat de informatie overeenkomt met de informatie die op de verkoopfactuur staat vermeld. Op deze manier kan de zending makkelijker worden verwerkt door de douane. Houd er rekening mee dat de douane altijd 30 kalenderdagen de tijd heeft om de zending te verwerken.

Veelgestelde vragen.

Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Kan ik zelf een verzekering kiezen voor pakketten met bestemming in het buitenland? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?