Voorjaarsactie

Goedkoop pakketten verzenden? Profiteer van onze voorjaarsactie!

Starten met verzenden? Speciaal voor nieuwe klanten bieden we tijdelijk een korting van € 0,10 per PostNL- en DHL-pakket aan. De korting is geldig op pakketten binnen Nederland en loopt van 22 maart t/m 21 juni. Zo kun je wat besparen op jouw verzendkosten en geef je jouw onderneming een vliegende start!
Afbeelding voor
winteractie-myparcel

Jouw pakketten goedkoop verzenden.

Registreer nu en profiteer t/m 21 juni van onze voorjaarsactie. Bij MyParcel ben je zeker van de scherpste tarieven. En hoe meer je verzendt, hoe goedkoper de tarieven worden! Daarnaast is het gebruik van ons verzendplatform en alle features volledig gratis. 

Bekijk deze pagina voor een overzicht van alle tarieven.

Probeer gratis

MyParcel vs. Sendcloud. 

We begrijpen goed dat jij zo goedkoop mogelijk jouw pakketten wilt versturen en op zoek gaat naar de goedkoopste pakketdienst. Om je te helpen bij jouw keuze, hebben we een vergelijking gemaakt tussen de diensten en kosten van verzendplatformen. Hieronder zie je alvast een kleine sneakpeek van de vergelijking. Daarnaast betaal je bij ons pas op het moment dat je een pakket inlevert, terwijl andere verzendplatformen kosten in rekening brengen zodra je een verzendlabel uitprint. Wil je de volledige vergelijking zien? Bekijk dan onze vergelijkingsblog.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen?

Laat jouw gegevens achter en één van onze verzendspecialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  • Hulp met het koppelen van jouw webshop.
  • Ondersteuning bij het inrichten van jouw verzendproces. 
  • Al jouw vragen beantwoord!