Koppelingen /

PrestaShop

Koppel jouw Prestashop aan MyParcel en maak direct verzendlabels aan voor jouw orders.

Start vandaag nog met het efficiënt inrichten van jouw verzendproces door jouw Prestashop webshop te koppelen aan het MyParcel platform! Voor Nederlandse en buitenlandse zendingen en brievenbuspakjes, maak je allemaal eenvoudig en snel verzendlabels aan vanuit jouw eigen PrestaShop backoffice.

De voordelen op een rijtje.

  • Geen abonnement of contract. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt.
  • Het koppelen en het gebruik van de koppeling is gratis en blijft gratis.
  • Automatisch verzendlabels aanmaken voor al jouw orders. In bulk of per order.
  • Meerdere bezorgopties bieden in jouw checkout.
  • Eenvoudig aangeven hoeveel dagen jij nodig hebt om een bestelling te verwerken.
  • Automatisch een Track & Trace mail naar jouw klanten sturen.
  • Werk vanuit jouw eigen, vertrouwde Prestashop omgeving.

Zo werkt koppelen.

Je koppelt jouw Prestashop webshop in een paar stappen met MyParcel. Na het koppelen kun je direct voor al jouw orders verzendlabels aanmaken.

  1. Maak de koppeling tussen Prestashop en MyParcel door het downloaden van dit .zip-bestand via Github. Open vervolgens je Prestashop admin en ga naar ‘Modules’ > ‘Module Manager’. Klik op ‘Upload’ en upload het .zip-bestand. Klik op ‘Configure’ om de plugin te configureren.
  2. Om de koppeling te maken is de API-key uit jouw MyParcel account van belang. Login in jouw MyParcel account en ga naar ‘Shopinstellingen’ > ‘Algemeen’. Klik vervolgens op ‘Genereer API-key’ en kopieer de code.
  3. Ga weer terug naar jouw Prestashop admin en navigeer naar ‘Verzending’ > ‘MyParcel’. Voer hier de API-key in voor het maken van de koppeling.
Gratis account aanmaken
klantenservice

Vragen? We staan voor je klaar.

Wil je hulp bij het koppelen van jouw Prestashop webshop? Of heb je een andere vraag? Ons IT-support team helpt je graag verder! Neem gerust contact met ons op, we staan 6 dagen per week voor je klaar.