Koppelingen /

PrestaShop

Verzenden met Prestashop en MyParcel.

Wil je producten met Prestashop verzenden? Dat kan! Verstuur eenvoudig en snel jouw orders via MyParcel. Voor Nederlandse en buitenlandse zendingen en brievenbuspakjes, maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan vanuit jouw eigen PrestaShop backoffice.

De voordelen voor jou.

  • Maak automatisch verzendlabels aan voor al jouw orders. In bulk of per order.
  • Lever jouw pakketten en brievenbuspakjes in bij één van de afleverlocaties.
  • Creëer een Track & Trace mail en -pagina, in de huisstijl van jouw webshop.
  • Houd controle over jouw eigen retourproces met een gepersonaliseerde retourservice.
  • Betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt.

Start met verzenden via Prestashop en MyParcel.

Je koppelt jouw Prestashop webshop in een paar stappen met MyParcel. Na het koppelen kun je direct voor al jouw orders verzendlabels aanmaken.

  1. Maak de koppeling tussen Prestashop en MyParcel door het downloaden van dit .zip-bestand via Github. Open vervolgens je Prestashop admin en ga naar ‘Modules’ > ‘Module Manager’. Klik op ‘Upload’ en upload het .zip-bestand. Klik op ‘Configure’ om de plugin te configureren.
  2. Om de koppeling te maken is de API-key uit jouw MyParcel account van belang. Login in jouw MyParcel account en ga naar ‘Shopinstellingen’ > ‘Algemeen’. Klik vervolgens op ‘Genereer API-key’ en kopieer de code.
  3. Ga weer terug naar jouw Prestashop admin en navigeer naar ‘Verzending’ > ‘MyParcel’. Voer hier de API-key in voor het maken van de koppeling.
Direct van start
Gratis account aanmaken
klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Wil je hulp bij het koppelen van jouw Prestashop webshop? Of heb je een andere vraag? Ons IT-support team helpt je graag verder! Neem gerust contact met ons op, we staan 6 dagen per week voor je klaar.

Contact