Hoe werkt het?

Met MyParcel maak je in één klik verzendlabels aan.

Koppel jouw webshop met MyParcel en maak voor iedere zending eenvoudig een verzendlabel aan. Gewoon vanuit jouw eigen backoffice. Heb je geen webshop? Geen probleem! Hoe het precies werkt, lees je hier.
Afbeelding voor
afbeelding voor Alles-in-1 verzendservice

Alles-in-1 verzendservice

Volledig te integreren in jouw webshopsoftware.

afbeelding voor Persoonlijke klantenservice

Persoonlijke klantenservice

Wij zetten altijd dat stapje extra voor jou.

afbeelding voor Zonder contract of abonnement

Zonder contract of abonnement

Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt.

Koppel je webshop (of niet).

Met onze 25+ gratis koppelingen is onze verzendsoftware ook in jouw webshop te integreren. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Heb je geen webshop? Geen probleem! Dan kan je gewoon vanuit het platform werken.

Maak verzendlabels aan.

Met MyParcel verwerk je snel al jouw orders en maak je voor ieder pakket, brievenbuspakje, post of pallet op dezelfde, makkelijke manier een verzendlabel aan. Gewoon vanuit het platform of jouw eigen webshop backoffice.

Lever je pakket(ten) in.

Met meer dan 3.500 PostNL locaties is er altijd een in de buurt te vinden. Geen tijd om jouw zendingen zelf in te leveren? Maak het jezelf gemakkelijk en plan de Haalservice in.

Verleng jouw service.

Met de automatisch beschikbare Track & Trace informatie zijn jouw klanten altijd en overal op de hoogte van de status van hun bestelling. Helemaal in de look & feel van jouw webshop!

Nog specifieke vragen? Het support team helpt je verder!

Vragen over het versturen van jouw pakketten, het koppelen van jouw webshop of het ontwerpen van jouw eigen Track & Trace pagina? Wat het ook is, je kunt ons zes dagen per week bereiken voor al jouw vragen.