Over ons.

Over MyParcel.

Wij zijn MyParcel. Een grote familie van enthousiaste personen die samen de leukste en meest persoonlijke verzendservice van Nederland maken. Iedere online ondernemer, groot of klein, moet namelijk eenvoudig en snel post en pakketten kunnen versturen. Waarom? Dat vertellen we je graag!
Klanten
42.000
Opgericht
2010
Collega’s
89
Koppelingen
26

MyParcel. Een grote familie.

Bij het starten van hun eerste webshop kwamen de broers Lars en Niels er achter dat het versturen van pakketten niet zo makkelijk was. De verzendsoftware vanuit grote verzenders werkte niet altijd mee. Dat kon volgens hen efficiënter en zijn daarom in 2010 MyParcel gestart. Zodat niet alleen zij, maar iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten konden versturen.

MyParcel DNA.

Wat begon met twee broers is ondertussen uitgegroeid tot de grootste en populairste verzendservice van Nederland! Met maar liefst 90 enthousiaste collega’s bedienen we ondertussen meer dan 30.000 klanten. Ondanks deze groei is het MyParcel DNA altijd hetzelfde gebleven. MyParcel maakt nog altijd de diensten van grote vervoerders toegankelijk voor iedere online ondernemer.

Wij gaan beyond delivery.

Dit doen wij door een makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice te bieden. Zonder verrassingen achteraf. Iedere dag zetten we hierin net een stapje verder. Dat is wat ons onderscheidt van concurrenten en hoe wij een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

MyParcel is meer dan alleen verzenden. Wij gaan beyond delivery. Dit doen we niet alleen. Dit doen we samen. Samen zijn we een grote MyParcel familie en dat houden we zo.

Missie.

MyParcel is ontstaan om diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedere online ondernemer. Wij slaan de brug en bieden de kans om in de digitale wereld te groeien. Zo maken wij het verschil.

Visie.

Kansen in de digitale wereld moeten voor iedereen gelijk zijn. Alles wat we doen, doen we om een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. We bieden persoonlijke service en slimme oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn. Ondernemen.

We houden het simpel. Maken het slim. Dit doen we samen. Wij zijn MyParcel en wij gaan beyond delivery.

Onze kernwaarden.

Persoonlijk.

Wij kennen jou, jouw business en jij kent ons. Wij helpen jou zodat jij kan doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen. Welkom bij de MyParcel familie.

Passie.

We weten waar we naartoe willen en daar gaan we vol voor. Ieder moment van de dag. We hebben oneindig veel energie en plezier. Dit geven we graag aan jou door. Wij hebben hart voor jou in onze samenwerking.

Samen.

We maken samen de beste oplossingen die aansluiten op jouw wensen. Dit doen we met onze partners. Hierdoor verrassen we je met oplossingen die het ondernemen nog leuker maken.

Doen.

Onze kracht is doen. Wij hebben een ondernemersmentaliteit. Kansen zien en kansen pakken. Blijven verbeteren, iedere dag een stap vooruit. Vandaag doen wat we beloven, morgen starten met nieuwe ideeën.

Duurzaam.

Wij kiezen voor een langdurige relatie met iedere klant, partner en collega. Met aandacht voor elkaar en met respect voor de wereld om ons heen.

Leer ons kennen!

Ontdek het team
Thumbnail for Bastiaan
Thumbnail for Bastiaan

Bastiaan

Salesforce Admin
Thumbnail for Jurriaan
Thumbnail for Jurriaan

Jurriaan

UX Designer