MyContracts

Laad jouw eigen verzendcontract in met MyContracts!

Met de functionaliteit MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract toe te voegen van DHL en Verzenden via Bol orders te verwerken. Zo kun je verzenden tegen jouw eigen voorwaarden en gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft.
Afbeelding voor
Instellen

Overzichtelijk werken vanuit één platform.

Het schakelen tussen meerdere platformen is niet meer nodig.

afbeelding voor Voeg een eigen verzendcontract toe van DHL.

Voeg een eigen verzendcontract toe van DHL.

Verzend via eigen voorwaarden en tarieven.

afbeelding voor Verwerk Verzenden via Bol orders.

Verwerk Verzenden via Bol orders.

Print jouw verzendlabels uit via ons platform en verwerk jouw zendingen vanuit één plek.

Een eigen verzendcontract en meer!

Als groeiende webshop kun je nu, met een MyContracts abonnement, nóg meer halen uit ons verzendplatform. Met MyContracts kun je naast onze standaard, gratis features ook een eigen verzendcontract toevoegen van DHL en ‘Verzenden via Bol’ orders verwerken. Zo kun je verzenden tegen je eigen voorwaarden en gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft. Denk aan de naadloze integraties met grote verkoopplatformen (zoals Bol.com en Amazon), Orderbeheer en onze gratis features, zoals het branded Track & Trace– en retourportaal.

Om gebruik te kunnen maken van MyContracts betaal je € 25,- per maand en een vergoeding per verzendlabel als je meer dan 250 verzendlabels per maand aanmaakt.

Jouw eigen verzendcontract inladen van PostNL?

Het is ook mogelijk om jouw eigen PostNL-verzendcontract in te laden in ons verzendplatform. Wil je meer weten over het verzenden via jouw eigen verzendcontract van PostNL? Neem contact met ons op!

bezorgopties checkout paketten bezorgen

MyContracts. Probeer het uit!

Probeer MyContracts nu gratis uit voor 14 dagen en ontdek het gemak. Voeg gemakkelijk een eigen verzendcontract van DHL toe via onze backoffice en start meteen met verzenden!

Wij horen graag jouw mening!

Welke vervoerders zou jij nog toegevoegd willen hebben aan MyContracts? Laat het ons weten via dit formulier. Vul je e-mailadres in, zodat we jou kunnen informeren zodra er een nieuwe vervoerder bij komt.

Vragen? We staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het inladen van jouw DHL verzendcontract of het verwerken van Verzenden via Bol orders? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

klantenservice contact opnemen myparcel