Dit zijn wij

Hallo! Wij zijn Lars en Niels Vlietman. Je ziet ons op de foto, samen met ons team. Wij hebben in 2010 MyParcel opgericht. Voor die tijd waren wij, net zoals jij, webwinkeliers. Dagelijks verstuurden we heel wat pakketten. Leuk werk, alleen de verzendsoftware van de grote verzenders werkte niet mee. Te traag. Te complex. Het gevolg? Verzenden werd een dagtaak, terwijl we wilden ondernemen. Dat was voor ons de drive om onze eigen software te maken. Software die wél rekening hield met onze wensen. Dat lukte! Later lieten we onze software zien aan andere webwinkeliers. Ze waren meteen enthousiast. Zo werd het idee geboren om MyParcel te starten: een bedrijf dat producten en diensten ontwikkelt die het werk van webwinkeliers makkelijker maakt. Vanuit de overtuiging dat e-commerce voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Nu, zo’n 5 jaar later, zijn heel wat van onze dromen uitgekomen. We helpen dagelijks zo’n 10.000 webwinkeliers en doen dat met meer dan 30 collega’s. Inmiddels hebben we geen online shops meer, maar diep in ons hart blijven we webwinkelier. Want dat blijft het mooiste dat er is, toch?

Wij zijn er om jouw werk als webwinkelier makkelijk te maken. Zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen. Met onze vriendelijke verzendsoftware en 24/7 service willen we een bijdrage leveren aan jouw succes. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.

Werken bij

Wil jij het werk van webwinkeliers ook makkelijk maken?

Steeds meer webwinkeliers ontdekken het gemak van MyParcel. Om nog betere service en software te leveren, zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Staat jouw ideale functie er niet bij, maar vind je toch dat we jou nodig hebben? Stuur dan een overtuigend mailtje naar shannon@myparcel.nl

Meer dan 10.000 webshops vertrouwen op MyParcel. Kom er óók bij!

Hulp nodig?

Klik hier voor de live chat