Onze missie: jouw webshop helpen groeien

Een webwinkel starten heeft nogal wat voeten in aarde. Daar kwamen de broers Niels en Lars al snel achter, toen ze hun eerste webwinkel startten. Dagelijks verstuurden ze heel wat pakketten. Leuk werk, alleen werkte de verzendsoftware vanuit grote verzenders niet altijd mee. Dit kon volgens hun efficiënter en zo is MyParcel in 2010 begonnen. Een platform dat het verzenden van pakketten een stuk makkelijker maakt.

Nu, zo’n 7 jaar later helpen ze samen met de rest van de MyParcel-familie (inmiddels 50 collega’s sterk) dagelijks zo’n 16.000 webwinkeliers. Onze sleutel tot succes is met name samenwerken, vandaar onze kreet dat we een grote familie zijn. Er voor elkaar zijn, zowel voor onze klanten als onderling. Dat maakt ons sterk en flexibel tegelijk.

ons team staat voor je klaar

Wij zijn er om het werk als webwinkelier makkelijker te maken.
Zodat jij kan doen waar jij goed in bent: ondernemen.

We maken e-commerce makkelijk en schaalbaar voor iedereen. Met onze vriendelijke verzendsoftware en buitengewone service willen we een bijdrage leveren aan jouw succes. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.

Werken bij

Wil jij het werk van webwinkeliers ook makkelijk maken?

Om nog betere service en software te leveren, zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Staat jouw functie er niet bij, maar vind je toch dat we jou nodig hebben? Stuur dan een overtuigend mailtje naar vacatures@myparcel.nl .

Meer dan 16.000 webshops vertrouwen op MyParcel. Kom er óók bij!

Hulp nodig?

Klik hier voor de live chat