Ik wil een gebruiker verwijderen van de tweestapsverificatie, hoe doe ik dat?
Een gebruiker hoef je niet van de tweestapsverificatie te verwijderen. Wanneer iemand niet meer werkzaam is bij jouw webshop/bedrijf, dien je de gebruiker te verwijderen uit de backoffice bij ‘Gebruikers’. Wanneer deze gebruiker geen account meer heeft, kan diegene ook niet meer inloggen via de tweestapsverificatie.
Gerelateerde vragen
Mijn mobiel is kapot/doet het niet/ik heb een nieuwe telefoon, hoe kan ik alsnog inloggen met tweestapsverificatie?
Ik heb mijn Track & Trace pagina gepersonaliseerd, is een Track & Trace e-mail dan nog nodig?
Ontvangen al mijn klanten automatisch een Track & Trace e-mail bij een zending?
Gelden voor de retourzending vanuit het buitenland dezelfde voorwaarden als de heenzending?
Wat is tweestapsverificatie en waar wordt het voor gebruikt?