Haalservice

Pakketten laten ophalen met de Haalservice.

Geen tijd of ruimte om je pakketten zelf af te geven bij een afleverlocatie? Plan eenvoudig een Haalservice in van PostNL, DHL, UPS of DPD. Dan worden jouw pakketten op een gewenste locatie opgehaald. Het is mogelijk om de Haalservice incidenteel of structureel aan te vragen.
Afbeelding voor
haalservice pakket laten ophalen postnl

Pakketten laten ophalen door PostNL.

Met de Haalservice van PostNL laat je tot 25 pakketten op een gewenste plek ophalen door PostNL. Via ons platform kun je eenvoudig de Haalservice aanvragen. Wil je meer dan 25 pakketten op laten halen? Kies dan voor de Haalservice Plus.

PostNL Haalservice

Pakketten laten ophalen door DHL.

Plan eenvoudig een DHL-Haalservice in voor jouw zendingen. De Haalservice is beschikbaar voor DHL For You, DHL For You Vandaag, DHL Europlus en DHL Parcel Connect.

DHL Haalservice
blob-dhl-2

Pakketten laten ophalen door UPS.

Via ons platform plan je eenvoudig een Haalservice in van UPS als je geen tijd of ruimte hebt om je pakketten af te geven bij een afleverlocatie. Kies bij het aanmaken van een zending simpelweg voor de Haalservice, en UPS komt de pakketten bij je ophalen.

UPS Haalservice

Pakketten laten ophalen door DPD.

Plan via ons verzendplatform een DPD-Haalservice in zodat DPD de pakketten op een gewenst adres komt ophalen. Bij zendingen naar huis- of zakelijke adressen is de DPD-Haalservice standaard inbegrepen. Verstuur je meer dan 300 pakketten per maand, dan zal DPD een tijdvak van 1 uur geven waarin zij de pakketten komen ophalen.

DPD Haalservice

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen