Zakelijk verzenden met DHL.

Zakelijk verzenden met DHL binnen Nederland en Europa.

Zakelijk versturen? Met DHL Europlus kun je gemakkelijk pakketten verzenden naar bedrijfsadressen binnen Nederland en Europa. Jouw pakket wordt dan afgeleverd op het opgegeven (zakelijke) adres van maandag t/m vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur. Bij het aanmaken van een DHL Europlus zending ben je verplicht een bedrijfsadres in te voeren. Toch verzenden naar een consument? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over DHL.
DHL zakelijk verzenden
blob-dhl-2

De voordelen van zakelijk verzenden via DHL.

  • Profiteer van het grote, Europese netwerk van DHL.
  • Lever jouw pakketten in bij één van de 4.000 DHL-afleverlocaties.
  • De verzendoptie ‘Handtekening voor ontvangst’ is standaard inbegrepen bij zakelijke DHL-zendingen.
  • Er worden standaard twee bezorgpogingen gedaan.

DHL-locaties bij jou in de buurt.

DHL heeft meer dan 4.000 afleverlocaties door heel Nederland. En er komen steeds meer locaties bij! Zo vind je altijd een DHL-locatie bij jou in de buurt. Klik op onderstaande button om een account aan te maken en bekijk meteen de dichtstbijzijnde DHL-locatie.

Registreer gratis
pakketten versturen DHL
DHL zakelijk pakketten versturen

Pakketten laten ophalen door DHL.

Geen tijd of ruimte om de pakketten in te leveren? Plan eenvoudig een DHL-Haalservice in via ons platform en DHL komt de pakketten op een gewenst adres ophalen.De Haalservice is incidenteel of structureel in te plannen.

DHL Haalservice

Vragen? We staan voor je klaar.

Vragen over het zakelijk verzenden van pakketten met DHL? Of heb je een andere vraag? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

Contact opnemen
klantenservice contact opnemen myparcel