Pakket naar België versturen

Pakket naar België versturen.

Voor het versturen van pakketten naar België ben je bij MyParcel aan het juiste adres! Met jouw account maak je voor deze zendingen ook makkelijk verzendlabels aan. Het invullen van douaneformulieren is niet nodig. Jij en jouw klant volgen de zendingen naar België van deur tot deur met de Track & Trace code.
Afbeelding voor

Specificaties.

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,18)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,18)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit België
Overkomstduur 1 – 2 werkdagen.

Aantal.

Kosten.

1 – 99 € 9,25
100 – 249 € 8,75
250 – 499 € 7,75
500 – 999 € 7,25
1.000 + Contact opnemen
Kosten EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.
retourzending - webshop retouren

Afhaallocaties België.

Ook in België neemt het aantal online bestellingen steeds meer toe. Om je serviceniveau ook in België hoog te houden is het met MyParcel nu mogelijk je klanten te laten bepalen om hun bestelling te laten leveren op een van de Belgische afhaallocaties. Op die manier bepaalt je klant zelf waar en wanneer hij of zij het pakket wil ophalen. Met de locatiewijzer van PostNL kom je er gemakkelijk achter welke Belgische afhaallocaties gekozen kunnen worden.

Het aanbieden van Belgische PostNL afhaallocaties als bezorgoptie is mogelijk met behulp van:

Veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt de bezorging van mijn pakket met buitenlandse bestemming? Wanneer heb ik een douaneformulier nodig voor mijn zending? Wat zijn geldige postcodes?