Webwinkel Vakdagen.

Mis het niet! De Webwinkel Vakdagen 2024.

Op 23 en 24 januari vult de Jaarbeurs in Utrecht zich met vakgenoten en e-commerce experts voor hét grootste e-commerce-event van de Benelux: de 17de editie van de Webwinkel Vakdagen. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over de Webwinkel Vakdagen, zoals de plattegrond en het programma. Heb je nog geen toegangsticket? Schrijf je dan in en ontvang een gratis toegangsticket. Liever een persoonlijke afspraak? Plan deze meteen in!
Afbeelding voor

Het programma van de Webwinkel Vakdagen.

De Webwinkel Vakdagen is dé ontmoetingsplek voor de gehele digital commerce branche. Er zijn 150 exposanten aanwezig op het gebied van e-commerce en er worden meer dan 120 lezingen gegeven op het gebied van onder andere: Marketing Automation & E-mail, User Experience & CRO en Platform Economy & Marketplaces. Benieuwd naar het volledige programma op de Webwinkel Vakdagen? Kijk dan hier.

Hier vind je ons.

Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen met ons team van accountmanagers en IT-specialisten. Bezoek ons op standnummer 276. Waar dit precies is? Bekijk het op de plattegrond hiernaast. 

Nieuwe mogelijkheden via MyParcel.

Ons team staat klaar om meer te vertellen over hoe je jouw order- en verzendprocessen optimaal kunt inrichten. Daarnaast laten we jou graag de nieuwe mogelijkheden van ons platform zien:


Maak gebruik van scherpe verzendtarieven met een MyParcel Pakket.
Naast de uitgebreide mogelijkheden van ons betrouwbare verzendplatform, kun je via MyParcel ook extra functionaliteiten afnemen, gebundeld in een MyParcel Pakket. Naast deze functionaliteiten kun je ook profiteren van extra scherpe verzendtarieven voor pakketzendingen, brievenbuspakjes met DHL For You en palletzendingen.  


Verkrijg diepgaand inzicht in jouw verzenddata.
MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij inzicht krijgt in geavanceerde verzenddata. Deze data kun je gebruiken om slimmere en betere keuzes te maken om je verzendproces efficiënter in te richten. Afhankelijk van het niveau dat jij kiest, krijg je met MyAnalytics toegang tot de volgende verzenddata: Financiën, Overkomstduur, Schades en vermissingen, Toeslagen en Vertragingen. 

Gratis toegangsticket


Beheer je gehele orderverwerking vanuit één overzicht.
Van het automatisch importeren van jouw orders, tot het printen van de picklijst, pakbon en het verzendlabel. Via MyOrders beheer jij jouw hele orderverwerking vanuit één overzicht. Hierdoor verloopt jouw orderverwerking sneller, efficiënter én is de kans op fouten kleiner!


Stel slimme verzendregels in.
Bespaar tijd en voorkom fouten met slimme verzendregels. Kies simpelweg per bestemming eenmalig jouw gewenste verzendvoorkeuren, zoals het pakkettype, de vervoerder en eventuele verzekering en/of verzendoptie(s). De volgende keer wanneer je een zending naar deze bestemming verstuurt, worden deze verzendvoorkeuren automatisch voor je ingevuld.


Verzend via een eigen verzendcontract met MyContracts.
Met MyContracts kun je een eigen contract toevoegen van DHL en DPD én Verzenden via Bol orders verwerken. Wil je verzenden via jouw eigen PostNL contract? Dat kan ook, neem in dat geval contact met ons op! Zo kun je verzenden tegen jouw eigen voorwaarden en gebruikmaken van alles wat ons platform te bieden heeft.

We ontmoeten je graag op de Webwinkel Vakdagen.

We zouden het erg leuk vinden om jou te ontmoeten op de Webwinkel Vakdagen. We helpen jou graag als je bijvoorbeeld vragen hebt over onze software, services of webshop. Heb je nog geen toegangsticket? Schrijf je dan hier gratis in voor de Webwinkel Vakdagen. Partner worden van MyParcel? Kom dan vooral langs onze stand! Onze Partnership Manager Frank is ook aanwezig op de beurs en praat graag met jou over een samenwerking.

WWVD stand 2020