Bestemmingen

Wereldwijd verzenden via MyParcel.

Verstuur pakketten eenvoudig en snel naar het buitenland via het verzendplatform van MyParcel. Of de eindbestemming nu Frankrijk, China of Amerika is, met MyParcel verstuur je zendingen naar adressen over de hele wereld. Ontdek wat de mogelijkheden zijn per bestemming qua vervoerders, verzendopties, verzekeringen en meer.
Afbeelding voor

Wereldwijd goederen importeren en exporteren via MyParcel.

Bij het importeren en exporteren van goederen heb je te maken met verschillende partijen, regelgeving en een hoop papierwerk. Wij nemen de uitdaging van het transport graag uit jouw handen en zorgen ervoor dat je exact weet wat je moet aanleveren en hoe het eruitziet. Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen. Van een enkele pallet ophalen uit de Verenigde Staten tot volle containers ophalen uit China, wij regelen voor jou het transport met de beste service en scherpste tarieven.

Meer informatie

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen