Goederen import

Wereldwijd goederen importeren en exporteren via MyParcel.

Wij regelen vlekkeloos transport, heldere communicatie en concurrerende tarieven, of het nu gaat om een enkele pallet uit de VS of volle containers uit China. Vul simpelweg het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend offertes op maat. Heeft jouw zending haast? Neem dan contact op via 088-088 39 88.
Afbeelding voor

Onze specialisten verzorgen de communicatie met alle partijen.

Wij regelen de complexe (douane)documentatie voor jou.

Ontvang offertes die passen bij jouw wensen. Zo is de keuze aan jou!

Hoe MyParcel importeren en exporteren van goederen eenvoudig maakt.

Bij het importeren en exporteren van goederen heb je te maken met verschillende partijen, regelgeving en een hoop papierwerk. Wij regelen voor jou het transport met de beste service en scherpste tarieven én verzorgen de communicatie met alle partijen.

Aanvraagformulier invullen

Dit hebben wij van jou nodig.

Maak je geen zorgen over complexe (douane)documentatie, dit regelen wij voor jou. We hebben alleen een commerciële factuur en pakbon van je nodig. Hulp nodig bij het opstellen van een commerciële factuur? Download dan onze template. Als het template juist wordt ingevuld, dan wordt deze door elke douane geaccepteerd. Daarnaast is de standaard werkwijze het machtigen van onze vervoerders om de gehele in- en uitklaring voor jou te regelen.

Template downloaden

Welke soort transport is geschikt voor jouw zending?

De keuze tussen transport over de weg, zee of lucht is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de doorlooptijd, het soort goederen en de kosten. Onze specialisten zorgen voor de beste maatoplossing afhankelijk van jouw specifieke goederen en wensen. 

Aanvraagformulier invullen

Wat is luchtvracht?

Luchtvracht is een snelle en betrouwbare manier om goederen over de hele wereld te transporteren. Het wordt vaak gebruikt voor zendingen die een korte doorlooptijd hebben of die gevoelig zijn voor temperatuur, vochtigheid of andere omgevingsfactoren. 

Wat is zeevracht?

Zeevracht is een populaire optie voor het transporteren van grote hoeveelheden goederen over lange afstanden door de lage kostprijs per eenheid. Daarnaast is zeevracht ook veilig en betrouwbaar, omdat moderne containerschepen uitgerust zijn met goede tracking en beveiliging. Containerschepen hebben tevens een lagere CO2-uitstoot dan vliegtuigen.