Trends

Vandaag besteld, vandaag in huis: Verzenden met Same Day Delivery via MyParcel!

16/03/2023
Pakketje

Jouw klanten de mogelijkheid bieden om hun bestelling dezelfde dag nog in huis te laten hebben? Dat kan. Wij bieden namelijk Same Day Delivery aan via DHL. Hierdoor kan jij pakketten en brievenbuspakjes met een bestemming in Nederland nóg sneller verzenden en komt de zending nog dezelfde dag aan bij de ontvanger! In deze blog lees je waarom jij Same Day Delivery zou moeten aanbieden in jouw webshop en hoe je jouw pakketten kunt versturen met DHL For You Vandaag.

Wat is DHL For You Vandaag?

DHL For You Vandaag is de service van DHL die zich specialiseert in Same Day Delivery. Als je een pakket inlevert bij een DHL For You Vandaag afleverlocatie, dan wordt deze nog dezelfde dag bezorgd. Super handig! Uit onderzoek van DHL is namelijk gebleken dat 50% van de consumenten vindt dat de bezorgtijd sneller moet dan 24-48 uur. Daarnaast zegt 78% dat de levertijd regelmatig van invloed is op het doen van een online aankoop.

blob-dhl-2

Tarieven DHL For You Vandaag.

Product

Tarief

Pakket NL € 6,95
Brievenbuspakje NL € 6,95

* Genoemde tarieven zijn incl. brandstof- en GoGreen toeslag en excl. btw.

De voordelen van Same Day Delivery.

Het versturen met DHL For You Vandaag kent een aantal voordelen. We hebben ze voor jou alvast op een rij gezet: 

 • Supersnelle bezorging. Steeds meer consumenten willen hun bestellingen zo snel mogelijk in huis hebben. Met Same Day Delivery hoeven ze niet meer dagen te wachten op hun pakket, maar kunnen ze het dezelfde dag nog in ontvangst nemen. 
 • Meer flexibiliteit. Met Same Day Delivery kunnen consumenten ervoor kiezen om hun bestelling nog dezelfde avond te laten bezorgen. Dit maakt het makkelijker om thuis te blijven en te wachten op de bezorger, omdat de leveringstijd beperkt is tot dezelfde dag.
 • Verkopen stimuleren. Door Same Day Delivery aan te bieden, kunnen online ondernemers ‘Vandaag besteld, vandaag in huis’ als USP op hun website zetten, om zo klanten over te halen om de aankoop te doen bij hen in plaats van bij een concurrent. Bovendien is het een manier om klantloyaliteit op te bouwen door uitstekende service te bieden.

Hoe werkt Same Day Delivery?

DHL heeft een beperkt aantal DHL-RegioHubs en DHL-CityHubs door heel Nederland. Op werkdagen kun je jouw pakketten bij een DHL-RegioHub afleveren voor 13:30 uur en bij een DHL-CityHub voor 11:00 uur. DHL haalt jouw zending(en) vervolgens op bij deze locatie en levert deze dezelfde dag nog tussen 17.30 – 22.00 uur af bij jouw klant. Is jouw klant niet thuis? Dan wordt het pakket bezorgd in de brievenbus (indien mogelijk) of afgeleverd bij de buren. Als dit niet lukt, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Meer informatie over Same Day Delivery van DHL vind je in onze hand-out.

Bekijk hand-out
DHL zakelijk verzenden

Waar moet een DHL For You Vandaag zending aan voldoen?

Pakket

Brievenbuspakje

Formaat 80 x 60 x 50 cm 38 x 26,5 x 3,2 cm
Gewicht 23 kg 2 kg

Zo maak je een zending aan met Same Day Delivery.

Versturen met DHL For You Vandaag werkt als volgt: 

 • Login in jouw account en ga naar Zendingen.
 • Klik op Nieuwe zending.
 • Vul alle benodigde gegevens voor het aanmaken van een verzendlabel in.
 • Selecteer bij vervoerder “DHL For You”.
 • Print het verzendlabel en maak jouw zending klaar.
 • Lever jouw zending in bij een DHL-RegioHub of DHL-CityHub. Bekijk hier welke locaties beschikbaar zijn voor Same Day Delivery.
 • Jouw zending wordt dezelfde dag tussen 17.30 – 22.00 uur bezorgd! 
Zending aanmaken met Same Day Delivery

Al 42.000 webshops maken gebruik van MyParcel.

Een goed verzendplatform is een onmisbare schakel voor jouw online onderneming. Met MyParcel maak je in een handomdraai verzendlabels aan en verstuur je jouw pakketten over de hele wereld. Al 42.000 webshops maken gebruik van MyParcel en ervaren… 

 • Next Day én Same Day Delivery. Verzend tegen scherpe tarieven, zonder verrassingen.
 • Onze gratis persoonlijke klantenservice. We bieden jou, zes dagen in de week, de ondersteuning die jij nodig hebt. 
 • Hoe je tijd en geld bespaart met het printen van jouw verzendlabels.
 • Hoe je al jouw verkoopkanalen eenvoudig koppelt aan ons verzendplatform. 
 • Hoe je het verzendproces personaliseert in jouw eigen huisstijl, met een branded verzendlabel, Track & Trace pagina en retourportaal.
Probeer gratis