Flespakket wordt MyParcel

Verstuur (breekbare) producten eenvoudig via MyParcel.

Flespakket is sinds haar bestaan onderdeel van MyParcel. In de afgelopen jaren is MyParcel doorontwikkeld tot het alles-in-één verzendplatform voor e-commerce. Flespakket wordt daarmee onderdeel van MyParcel en een account aanmaken doe je daarom direct via MyParcel. Ben je al klant bij Flespakket en wil je graag overstappen naar MyParcel? Neem dan via dit formulier contact met ons op. 
Afbeelding voor

Met MyParcel profiteer je van:

  • Leeftijdscheck. Verzend via de scherpe tarieven van grote vervoerders zoals PostNL, DHL, DPD en UPS en voeg eenvoudig verzendopties zoals de Leeftijdscheck toe aan je zending. Zo kun je voor producten met een minimumleeftijd aan wettelijke leeftijdseisen voldoen. 
  • Professionele support. Alle vragen omtrent het verzenden van (breekbare) producten en de wijze van versturen kun je neerleggen bij onze specialisten. Deze zijn zes dagen per week beschikbaar! Vragen over jouw zendingen? Stel deze eenvoudig via het caseoverzicht. 
  • Stevige flesverpakkingen. In de webshop van MyParcel vind je vele flesverpakkingen mét staffelkortingen, waarmee je flessen wijn of bier goed beschermd worden tijdens het transport. Daarnaast heeft de webshop een ruim assortiment aan andere verpakkingen – zoals boekverpakkingen en brievenbusdozen – en kantoorartikelen. 
  • Onbeperkte integratiemogelijkheden. Koppel jouw verkoopkanalen met behulp van de API of één van de 30+ integraties met plug-ins. 
  • Multicollo. Profiteer van het samenvoegen van meerdere pakketten die naar dezelfde ontvanger moeten worden verzonden. Zo bespaar je tijd én het draagt bij aan een efficiënter verzendproces. 

In 3 stappen een account aanmaken.

Maak eenvoudig een account aan via MyParcel en ontdek de vele voordelen die het platform te bieden heeft. Registreren is geheel gratis, vrijblijvend en binnen enkele minuten geregeld. Heb je al een Flespakket account? Dan kun je de komende tijd gebruik blijven maken van het Flespakket platform. We informeren jou op tijd zodra het platform officieel overgaat naar MyParcel. Wil je alvast overstappen naar MyParcel? Neem dan even contact met ons op.

Account aanmaken

Benieuwd wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op! Wij denken graag mee over de logistieke uitdagingen van jouw e-commerce bedrijf en doen een voorstel op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Onze specialisten staan zes dagen in de week voor je klaar!

Contact opnemen

Al klant bij Flespakket?

Alvast overstappen naar MyParcel? Vul dan onderstaand formulier in. Ons IT-supportteam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op en helpt je graag met een soepele overstap naar MyParcel.