Pakket naar Spanje versturen.

Pakket naar Spanje versturen met PostNL.

Wil jij een bestelling versturen naar het land van de paella en tapas? Met MyParcel maak je eenvoudig een verzendlabel aan en verstuur je jouw pakketten naar Spanje. Met de automatische Track & Trace informatie volgen jij en je klant de bestelling tot aan het moment van bezorgen. Voor zendingen naar Spanje hoef je geen douaneformulieren in te vullen, m.u.v. de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla.

Afbeelding voor

Specificaties

Gewicht 0 – 23 kg
23 – 30 kg (+ € 3,01)
Minimumformaat 10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat 100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,01)
Verzekering Handtekening voor ontvangst en verzekering tot inkoopwaarde van € 500,- standaard inbegrepen.
Europese retourservice Beschikbaar voor retourzendingen vanuit Spanje.
Overkomstduur Bekijk hier per land het overzicht.

Aantal

Kosten*

1 – 99 € 16,-
100 – 249 € 15,50
250 – 499 € 14,50
500 – 999 € 14,-
1.000 + Contact opnemen
Kosten EU zending

*Genoemde tarieven zijn excl. btw en op basis van het totale EU volume.

Pakketten versturen naar Spaanse uitzonderingsgebieden.

De Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla behoren tot Spaans grondgebied, maar vallen niet onder de douanerechten van de Europese Unie. Voor deze gebieden geldt een uitzondering en moet je dus wél douaneformulieren invullen. De douaneformulieren kun je invullen bij het aanmaken van een zending, vanuit jouw MyParcel account.

Belangrijke verzendinformatie.

  • Vermeld altijd een telefoonnummer en e-mailadres van de geadresseerde op het verzendlabel, zodat de buitenlandse vervoerder de mogelijkheid heeft om contact op te nemen met jouw klant.
  • Zorg dat de naam van de geadresseerde exact overeenkomt met het naambordje van het huis of pand van de geadresseerde. Is jouw zending aan een bedrijf geadresseerd? Zorg dan dat de bedrijfsnaam overeenkomt met de naam op de gevel.
  • Wanneer je een toegangscode (van een deur of intercom) beschikbaar hebt van de ontvanger, vermeld deze dan ook op het verzendlabel. Dit kun je invullen bij het aanmaken van de zending in de kolom ‘Extra veld straat’.
Pakket naar Spanje versturen

Veelgestelde vragen.

Wat zijn de tarieven voor het versturen van een pakket per land? Wat zijn de tarieven voor het versturen van een pakket per land?