Bedankt voor je sollicitatie.

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Leuk dat je gesolliciteerd hebt en ons team wilt komen versterken! We gaan direct aan de slag met jouw sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een gesprek. Heb je voor die tijd vragen over jouw sollicitatie? Dan staan we voor je klaar!
Afbeelding voor

Dit is MyParcel.

Wat in 2010 begon met twee broers die het versturen van pakketten makkelijker wilden maken, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste en populairste verzendservice van Nederland. Met maar liefst 90 enthousiaste collega’s bedienen we ondertussen meer dan 30.000 klanten. Ondanks deze groei is het MyParcel DNA altijd hetzelfde gebleven. We zorgen nog steeds dat iedere online ondernemer, groot of klein, eenvoudig en snel post en pakketten kan versturen. Dit doen wij door een makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice te bieden. Zonder verrassingen achteraf. Iedere dag zetten we hierin net een stapje verder. Dat is wat ons onderscheidt van concurrenten en hoe wij een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

Meer over MyParcel

Onze sollicitatieprocedure.

Reageren op de vacature.

Je reageert op de vacature door via het sollicitatieformulier je CV en een korte motivatie met ons te delen.

Beoordeling van je sollicitatie.

Na ontvangst zullen we jouw sollicitatie beoordelen. Zijn wij ook van mening dat je bij de vacature én MyParcel past? Dan nemen we contact met je op om af te spreken voor een eerste kennismaking!

De eerste kennismaking.

Je komt gezellig langs bij ons op kantoor. Hier vindt jouw eerste sollicitatiegesprek plaats met een collega van HR en de manager of teamleider van de betreffende afdeling.

Beoordeling van het gesprek.

Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Is dat het geval? Dan nodigen we je nogmaals uit. Nu voor het tweede sollicitatiegesprek.

Het vervolggesprek.

Ben jij ook nog steeds enthousiast? Dan spreken we nog een keer af. Dit gesprek vindt plaats met de manager of teamleider van de afdeling en de directeur. Wellicht bestaat nog kort de gelegenheid om mee te lopen naar de afdeling en toekomstige collega’s te spreken. Zo krijg jij een goed beeld én gevoel van de plek waar je eventueel komt te werken.

Contractvoorstel.

Zijn wij na het tweede gesprek nog steeds enthousiast en sta jij ook nog steeds te popelen om bij MyParcel te komen werken? Dan doen we je graag een aanbieding en hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen voor je eerste werkdag!