Bezorgopties DHL

Bezorgopties DHL.

Zelf bepalen waar en wanneer een pakket bezorgd wordt: dat is de behoefte van de moderne consument. Zo blijkt uit de Thuiswinkel Markt Monitor dat 60% van de consumenten meer grip wil hebben op de wijze van bezorgen. Speel hierop in door jouw klanten flexibele bezorgopties aan te bieden. Hiermee verhoog je de klanttevredenheid én vergroot je de kans op een succesvolle bezorging!
blob-dhl-2

Bezorging bij een DHL-afleverlocatie.

Met deze bezorgoptie wordt het pakket afgegeven bij een DHL-afleverlocatie in de buurt van jouw klant. Zo kan de klant het pakket ophalen wanneer het hem of haar uitkomt.

Gratis

* Beschikbaar voor zendingen in Nederland, België en binnen Europa.
* Let op. bij de volgende landen wordt direct geleverd bij een DHL-locatie: Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Letland, Litouwen en Zweden.

Same Day Delivery met DHL For You Vandaag.

Wil je jouw klanten extra snelle levertijden bieden? Kies voor DHL For You Vandaag! Hiermee worden pakketten en brievenbuspakjes die je ‘s ochtends inlevert dezelfde avond tussen 17.30 en 22.00 uur nog bezorgd bij jouw klant.

6,95 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.
* Alleen beschikbaar voor pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland.

Voorjaarsactie: € 0,10 korting per pakket

Starten met verzenden? Speciaal voor nieuwe klanten bieden we een korting aan van € 0,10 per pakket. De korting is geldig op DHL-pakketten (alleen Next Day Delivery) binnen Nederland en loopt van t/m 21 juni 2023. Zo kun je wat besparen op jouw verzendkosten en geef je jouw onderneming een vliegende start!

De voordelen van verzenden via DHL.

  • Profiteer van het grote, Europese netwerk van DHL.
  • Verhoog jouw conversies met Same Day Delivery.
  • Lever jouw pakketten in bij één van de 4.000 DHL-afleverlocaties.
  • Verstuur naar zowel particuliere, als zakelijke adressen.
klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Vragen over de bezorgopties van DHL? Of heb je een andere vraag? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.