Verzendopties DHL

Verzendopties DHL.

Met DHL kun je versturen zoals jij dat wilt. Kies uit één van de vele verzendopties van DHL voor jouw binnen- en buitenlandse zendingen. Selecteer bijvoorbeeld Handtekening voor ontvangst als je graag wilt dat er getekend wordt bij de bezorging van het pakket. Of verzeker jouw DHL-pakketten tot € 5.000. Zo verstuur je jouw waardevolle producten met een gerust hart naar jouw klant.
blob-dhl-2

Handtekening voor ontvangst.

De ontvanger zet eerst zijn of haar handtekening op de handterminal van de chauffeur. Hiermee weet je precies wie het pakket in ontvangst heeft genomen én wanneer. Voor Handtekening voor ontvangst betaal je een meerprijs bovenop het standaardtarief van je pakketzending.

1,10 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.

Verzekerd versturen.

Verstuur jouw pakketten met extra zekerheid met de verzendoptie Verzekerd versturen. Hiermee kun je jouw zending verzekeren tot en met € 5.000. Voor Verzekerd versturen betaal je een meerprijs bovenop het standaardtarief van je pakketzending.

  • Verzekering tot € 500 = € 2,95
  • Verzekering tot € 1.000 = € 4,00
  • Verzekering tot € 5.000 = 0,9% van te verzekeren bedrag

 

Leeftijdscheck.

Wil je zeker weten dat de ontvanger meerderjarig is? Met de verzendoptie Leeftijdscheck controleert de bezorger door middel van een legitimatiebewijs of de persoon waaraan de zending wordt overhandigd 18 jaar of ouder is. Voor Leeftijdscheck betaal je een meerprijs bovenop het standaardtarief van je pakketzending.

3,40 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.
* Alleen beschikbaar voor pakketten binnen Nederland.

Niet bij buren.

Wil je dat het pakket niet aan de buren wordt aangeboden als jouw klant niet thuis is? Kies dan voor de verzendoptie Niet bij buren. De volgende dag wordt het pakket opnieuw aangeboden. Is jouw klant weer niet thuis, dan komt het pakket retour naar jou. Voor Niet bij buren betaal je een meerprijs bovenop het standaardtarief van je pakketzending.

1,10 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.
* Alleen beschikbaar voor pakketten binnen Nederland.

Afzender verbergen op verzendlabel.

Kies je voor deze verzendoptie, dan wordt de naam van de verzender niet op het verzendlabel geplaatst. Dit kan handig zijn als je producten verkoopt die mensen liever privé houden. De adresgegevens van de afzender zijn wél zichtbaar.

Gratis

* Alleen beschikbaar voor pakketten binnen Nederland en België.

Same Day Delivery met DHL For You Vandaag.

Wil je jouw klanten extra snelle levertijden bieden? Kies voor DHL For You Vandaag! Hiermee worden pakketten die je ‘s ochtends inlevert dezelfde avond tussen 17.30 en 22.00 uur nog bezorgd bij jouw klant.

6,95 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.
* Alleen beschikbaar voor pakketten en brievenbuspakjes binnen Nederland.

Zaterdagbezorging.

Met deze verzendoptie worden pakketten op zaterdag bezorgd bij zakelijke adressen binnen Nederland. Voor Zaterdagbezorging betaal je een meerprijs bovenop het standaardtarief van je pakketzending.

3,40 excl. btw*

* Inclusief brandstof- en GoGreen toeslag.
* Alleen beschikbaar voor leveringen aan zakelijke adressen binnen Nederland én leveringen aan consumenten binnen België.

Vragen? We staan voor je klaar.

Vragen over de verzendopties van DHL? Of heb je een andere vraag? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

klantenservice contact opnemen myparcel