Verzenden

Flexibel & snel pakketten verzenden.

Van order tot verzendlabel: met het verzendplatform van MyParcel maak jij al jouw orders vanuit ieder verkoopkanaal in een handomdraai klaar voor verzending. Kies uit één van onze vervoerders voor het verzenden van jouw pakketten en lever je zending in of laat deze ophalen. 
Pakketten versturen

Pakketten verzenden via jouw favoriete vervoerder.

Wil je jouw pakketten via PostNL of DHL verzenden? Jij bepaalt met welke vervoerder je de zendingen verstuurt. Ontdek onze vervoerders en bekijk de mogelijkheden per vervoerder. Heb je al een verzendcontract? Met MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract van DHL toe te voegen en Verzenden via Bol orders te verwerken. Daarnaast kun je ook via jouw eigen PostNL-verzendcontract versturen via ons platform.

Maak verzendlabels aan vanuit jouw zendingenoverzicht.

Nieuwe orders vanuit je webshop, social media of andere verkoopplatformen, verwerk je eenvoudig via jouw zendingenoverzicht.

Makkelijk verkopen via social media met de Verzendlink.

Zet orders vanuit ieder social media- of verkoopkanaal binnen een handomdraai om naar verzendlabels. Hierdoor hoef je nooit meer te kopiëren en te plakken. Jouw klant vult namelijk zelf de benodigde gegevens in en het verzendlabel verschijnt automatisch in jouw zendingenoverzicht. Klaar om te printen!

verzendlink verkopen via social media

Met Orderbeheer heb je alle orderinformatie beschikbaar, zodat je kunt werken vanuit één platform.

Je vindt jouw orders uit je koppeling(en) terug in een apart orderoverzicht. Hier heb je de mogelijkheid om pakbonnen te printen en zendingen aan te maken voor je orders. Print je pakbon en verzendlabel los van elkaar of tegelijkertijd op één A4. Zo weet je precies welke, en hoeveel producten je uit jouw magazijn moet halen voor het verzenden van jouw pakketten.

Lever jouw pakketten in of kies voor extra gemak met onze Haalservice.

Geen tijd of ruimte op je pakketten af te geven bij een PostNL-locatie? Met de Haalservice laat je eenvoudig tot 25 pakketten thuis of op een gewenst ophalen door PostNL. Wil je meer dan 25 pakketten op laten halen? Kies dan voor de Haalservice Plus.

haalservice pakket laten ophalen postnl
klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het verzenden van jouw pakketten? Of heb je een andere vraag? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.