Werken bij

Werken bij MyParcel.

We werken hard en gaan iedere dag een stapje verder om een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. Dit doen we door hen de meest persoonlijke service en slimme oplossingen te bieden. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen. Als een familie. Benieuwd hoe het is om bij onderdeel te zijn van de MyParcel familie? Lees dan snel verder!
Afbeelding voor

De werksfeer bij MyParcel.

Bij MyParcel heerst een informele werksfeer. Dit betekent voor ons een open en transparante werkomgeving waar iedereen elkaar kan aanspreken, deuren altijd open staan en geen vraag of idee te gek is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf is en net even anders durft te zijn. Niet alleen onze medewerkers, maar ook klanten, partners en leveranciers. Er samen écht voor gaan, dat is waar wij in geloven. Samen zijn we één grote MyParcel familie. Daar zijn we best trots op. We zijn blij wanneer het weer maandag is. Máár ook wanneer het vrijdag is! Weken vliegen in ieder geval voorbij. Niet alleen omdat er veel te doen is én we keihard werken. Maar omdat we werkzaamheden afwisselen. Bijvoorbeeld met een potje ping pong óf een dartwedstrijdje.

Jouw eerste werkdag.

Op jouw eerste werkdag zal jouw nieuwe teamleider of manager je ontvangen en begeleiden naar jouw werkplek. Hier ontmoet je dan ook jouw team. Hierna staat jouw HR moment ingepland om jouw contract en andere documenten te ondertekenen. Aansluitend ga je met een schaal vol lekkernijen langs alle collega’s op kantoor, zodat je in één keer met iedereen kennis kan maken. Iedereen? Ja, écht iedereen! Waarschijnlijk is het hierna al tijd voor de lunch. Gelukkig. Want je zal wel trek hebben na het schudden van al die handjes. Tenslotte gaat jouw inwerktraject na de lunch écht van start en ga je op de afdeling aan de slag!

myparcel_werkenbij_jenga

Zo maken wij werken nét wat leuker.

 • Een keer in de maand een bedrijfsmasseur.
 • Iedere werkdag een uitgebreide, verzorgde lunch.
 • Vers fruit en lekkere koffie, om de dag lekker door te komen.
 • Vrijdagmiddagborrels. Om je weekenden goed te beginnen.
 • Jouw reiskosten worden uiteraard vergoed.
 • 25 dagen om op vakantie te gaan óf lekker vrij te zijn.
 • Een thuiswerkdag bij een fulltime dienstverband.
 • Gratificatie bij behalen van de doelstellingen.
 • Eind mei jouw vakantiegeld uitgekeerd (8%).
 • Informele, maar professionele werksfeer.
 • Pingpongtafel en dartbord, om je collega’s uit te dagen.
Over MyParcel

Voor wie wij ons iedere dag weer inzetten.

Onze sollicitatieprocedure.

Reageren op de vacature.

Je reageert op de vacature door via het sollicitatieformulier je CV en een korte motivatie met ons te delen.

Beoordeling van je sollicitatie.

Na ontvangst zullen we jouw sollicitatie beoordelen. Zijn wij ook van mening dat je bij de vacature én MyParcel past? Dan nemen we contact met je op om af te spreken voor een eerste kennismaking!

De eerste kennismaking.

Je komt gezellig langs bij ons op kantoor. Hier vindt jouw eerste sollicitatiegesprek plaats met een collega van HR en de manager of teamleider van de betreffende afdeling.

Beoordeling van het gesprek.

Na afloop bespreken en beoordelen we jouw sollicitatie. Hier bepalen we of we nog steeds enthousiast zijn. Is dat het geval? Dan nodigen we je nogmaals uit. Nu voor het tweede sollicitatiegesprek.

Het vervolggesprek.

Ben jij ook nog steeds enthousiast? Dan spreken we nog een keer af. Dit gesprek vindt plaats met de manager of teamleider van de afdeling en de directeur. Wellicht bestaat nog kort de gelegenheid om mee te lopen naar de afdeling en toekomstige collega’s te spreken. Zo krijg jij een goed beeld én gevoel van de plek waar je eventueel komt te werken.

Contractvoorstel.

Zijn wij na het tweede gesprek nog steeds enthousiast en sta jij ook nog steeds te popelen om bij MyParcel te komen werken? Dan doen we je graag een aanbieding en hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen voor je eerste werkdag!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met:

Thumbnail for Werken bij

Madelon Hulsbos

Human Resource Manager