Interviews

Podcast BNR ‘Baanbrekende businessmodellen’: De cruciale rol van MyParcel binnen efficiënt verzenden.

04/04/2024
Afbeelding voor Podcast BNR ‘Baanbrekende businessmodellen’: De cruciale rol van MyParcel binnen efficiënt verzenden.

In de dynamische wereld van e-commerce is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties. Een podcast die hierbij uitblinkt, is de Baanbrekende Businessmodellen podcast van BNR Nieuwsradio. Vorige week was onze eigen directrice, Madelon Simons-Kleijnen, te gast. Zij deelde waardevolle inzichten in het businessmodel van MyParcel, welk voordeel we bieden ten opzichte van concurrenten en waarom klanten kiezen voor ons verzendplatform. 

Een webshop zonder verzendplatform is als een auto zonder wielen.

In het interview vertelt Madelon over het belang van een efficiënte verzending en hoe een verzendplatform als MyParcel een cruciale rol speelt in het verbeteren van de klantervaring. Zo benadrukt ze het belang voor om meerdere vervoerders aan te bieden. “Als je als verzendplatform serieus wilt blijven groeien, moet je voldoen aan de wensen van de klant. En klanten willen keuzevrijheid en zelf kiezen voor een vervoerder.”, aldus Madelon.

Madelon vertelt daarnaast meer over het ontstaan van MyParcel en de transitie naar een multicarrier verzendplatform. “We bieden onze dienstverlening gratis aan, zo onderscheiden we ons van concurrenten. Daarnaast is de klantenservice belangrijk voor ons. In onze ogen doe je het niet alleen goed als het pakket te traceren is, maar ook als je bereikbaar bent als het misgaat.”, licht Madelon toe. 

Inspiratie voor jou als ondernemer.

Voor jou als e-commerce ondernemer biedt het interview met Madelon waardevolle inzichten en inspiratie. Het illustreert niet alleen de evolutie van verzendplatformen, maar ook de mogelijkheden voor groei en verbetering binnen deze branche. Luister de podcast terug via Spotify.

Podcast luisteren