Branding

De customer journey volledig in eigen branding.

De herkenbaarheid van je e-commerce onderneming vergroten? Binnen ons platform bieden wede mogelijkheid om jouw eigen merkidentiteit naadloos te integreren in alle aspecten van het verzendproces.
Afbeelding voor

Vergroot de klanttevredenheid met een herkenbare klantreis.

Verhoog het klantvertrouwen met een branded service.

Zorg voor een consistente merkervaring met een eenduidige branding.

Vergroot de herkenbaarheid met een branded Track & Trace pagina.

Verbeter de klanttevredenheid en zorg voor een consistente merkidentiteit door de Track & Trace e-mail en -pagina volledig aan te passen naar je eigen huisstijl. 

Branded Track & Trace pagina

Versterk het vertrouwen van klanten met een branded retouromgeving.

Optimaliseer de klantbeleving door de huisstijl van jouw webshop te integreren in het retourportaal. Dit straalt professionaliteit uit en verhoogt het vertrouwen van jouw klanten.

Branded retourpagina

Bied een consistente merkervaring met een branded verzendlabel.

Voeg je eigen branding toe aan je verzendlabels door je eigen logo toe te voegen. Zo zien jouw klanten gelijk dat de zending van jouw webshop komt.

Verpakkingen in eigen branding.

Verzenddozen, tape of ander maatwerk bedrukken met jouw eigen branding? Via MyParcel bestel je eenvoudig gepersonaliseerde verzendproducten.

Bekijk de hand-out

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen