Retouren

Verhoog je conversies met onze retouroplossing.

Maar liefst 52% van de Nederlandse online shoppers stuurt weleens een product retour. Optimaal retourbeheer is dan ook onmisbaar! Bied klanten een onvergetelijke retourervaring en verhoog het aantal conversies met de slimme retouroplossing van MyParcel. 
Afbeelding voor

Minimaliseer retouren en verhoog de klanttevredenheid met onze effectieve retouroplossingen.

Bespaar tijd en geld met geautomatiseerde retourverwerking via het branded retourportaal.

Bied klanten maximale flexibiliteit en onderscheid je in de markt met uitgebreide retourmogelijkheden.

Minimaliseer het aantal retouren op basis van retourdata.

Door het verzamelen en analyseren van data over retouren kun je patronen herkennen, zoals specifieke producten die frequent worden geretourneerd. Breng via MyParcel de retourredenen in kaart om toekomstige retouren te minimaliseren.

Meer over retourredenen

Vergroot de merkbeleving met een branded retourpagina.

Versterk de merkherkenning en vertrouwen door klanten door te verwijzen naar een gepersonaliseerde retourpagina, die naadloos aansluit bij de merkidentiteit van je e-commerce bedrijf. 

Een branded retourpagina creëren

Stel retourregels in.

Met retourregels kun je jouw gewenste pakketvoorkeuren instellen op basis van het land waar de retourzending vanuit wordt verzonden. Kies voor de bestemming eenmalig het gewenste:

  1. Pakkettype
  2. Vervoerder
  3. Verzendoptie(s)

De volgende keer wanneer je een retourzending aanmaakt vanuit een specifiek land, worden de pakketvoorkeuren automatisch ingevuld.

Bied internationale klanten een soepele retouroplossing.

Verkoop je wereldwijd? Bied internationale klanten de mogelijkheid om zelfstandig retourlabels te genereren door een retourpagina aan te maken in de taal van de klant.

Geef je klanten de regie over hun retouren.

Via je branded retourpagina maken klanten zelf eenvoudig een retourlabel aan. Ze hoeven alleen het land, de barcode van de zending en hun postcode in te vullen om het retourlabel te genereren. Of genereer een retourlink en plaats een retourknop in je webshop, zodat klanten in één klik een zending aan kunnen maken.

Bied extra gemak met printerloos retourneren.

Niet al jouw klanten hebben thuis een printer staan. Bied klanten extra gemak met ‘Printerloos retourneren’ van PostNL. Een medewerker van een PostNL-locatie scant simpelweg de digitale barcode vanaf de smartphone van je klant en print het label voor ze uit. 

Meer over printerloos retourneren

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen