Tracking

Verhoog je omzet met volledige branded tracking.

Versterk je merkbeleving en verhoog de omzet met een gepersonaliseerde Track & Trace mail- en pagina. Zo is de klant overal en altijd op de hoogte van de status van de zending én stimuleer je herhaalaankopen met een vlekkeloze tracking ervaring.
Track & Trace pagina

Verhoog de klantenbinding met een gebruiksvriendelijk Track & Trace proces.

Verhoog je omzet door cross-selling op de Track & Trace pagina.

Vergroot de naamsbekendheid met een branded tracking ervaring.

Houd klanten proactief op de hoogte.

Optimaliseer de klantervaring met geautomatiseerde tracking mails. Via deze branded mails blijven je klanten overal en altijd op de hoogte van de actuele status van de zending.

Nu instellen

Vergroot de merkbeleving met een branded tracking pagina.

Creëer herkenning en vertrouwen door klanten naar een gepersonaliseerde tracking pagina te sturen, die volledig aansluit bij de merkidentiteit van je e-commerce bedrijf. Voeg ook je social media accounts toe om je naamsbekendheid en betrokkenheid op social media te vergroten.

Nu instellen

Zet je branded tracking pagina in als conversie booster.

Inspireer klanten en stimuleer cross-selling door een promotiebanner toe te voegen aan je tracking pagina. Link deze banner bijvoorbeeld naar een speciale kortingsactie, of naar het nieuwste assortiment.

Branded Track & Trace pagina

Verhoog de klanttevredenheid met meertalige tracking.

Verkoop je ook internationaal? Maak eenvoudig een Track & Trace pagina aan in de taal van de klant, zodat ook jouw internationale klanten op de hoogte blijven van de status van de zending.

Straal vertrouwen uit door reviews te tonen.

Versterk het vertrouwen van klanten én verleid ze om een beoordeling achter te laten door je beoordelingswebsite te integreren in je Track & Trace pagina.

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen