DPD

Verzenden met DPD.

Verstuur pakketten en brievenbuspakjes moeiteloos via het grote, Europese netwerk van DPD met MyParcel. Via ons verzendplatform maak je efficiënt verzendlabels aan voor al je zendingen. Lever de zendingen in bij één van de 1.500 DPD-locaties in Nederland, of laat ze ophalen door de Haalservice. Liever verzenden via een eigen DPD verzendcontract? Activeer je verzendcontract via MyContracts en verzend via jouw eigen voorwaarden.    
Pakketten versturen DPD

Verzendmogelijkheden.

Verstuur pakketten of brievenbuspakjes.

Bestemmingen.

Verstuur naar bestemmingen binnen Nederland en de EU.

Eigen verzendcontract.

Verstuur via een eigen verzendcontract van DPD met MyContracts

DPD verzendtarieven.

Bereken snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van je pakketten via onze handige calculator. Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven van diverse functionaliteiten om je verzend- en orderproces efficiënter in te richten.

Bereken verzendtarief

DPD verzend- en bezorgopties.

Maak bij het versturen van jouw pakketten gebruik van diverse opties van DPD om extra zekerheid te krijgen over de zending. Kies via ons platform bijvoorbeeld voor de verzendopties:

  • Verzekerd tot € 520,-
  • Zaterdaglevering
Bekijk opties
Pakketten versturen DPD

DPD-locaties in de buurt.

Met maar liefst 1.500 locaties door heel Nederland is er altijd een DPD-locatie in de buurt. In ons platform hebben we een uitgebreide locatiewijzer waarin de locaties van onze vervoerders overzichtelijk zijn weergegeven. Registreer je vandaag nog!

Registreer gratis

Pakketten laten ophalen door DPD.

De haalservice is standaard inbegrepen bij DPD-zendingen naar huis- of zakelijke adressen. Wanneer je meer dan 300 pakketten per maand verstuurt, kun je een tijdvak van een uur inplannen waarin de pakketten worden opgehaald.

DPD Haalservice
Pakket versturen DPD
Pakketten versturen DPD

DPD retouropties

Voldoet het product toch niet aan de verwachtingen, dan kan de klant de retourzending inleveren bij een DPD-locatie, of laten ophalen door DPD. De tarieven voor een retourzending zijn hetzelfde als de tarieven voor een heenzending. Via ons platform stuur je eenvoudig retourlabels. Daarnaast krijg je inzicht in de ‘Retourredenen’ via onze analysetool door klanten standaard te vragen waarom zij een bestelling retourneren.

Meer over retouren

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen