MyOrders

Richt jouw orderverwerking efficiënt én overzichtelijk in met MyOrders.

Wil jij jouw hele orderverwerking van A tot Z beheren vanuit één overzicht in jouw MyParcel account? Dat kan met MyOrders! Van het automatisch importeren van jouw orders, tot het printen van de picklijst, pakbon en het verzendlabel. Hierdoor verloopt jouw orderverwerking sneller, efficiënter én is de kans op fouten kleiner! Maak gratis een account aan bij MyParcel en probeer MyOrders 14 dagen gratis uit.
Afbeelding voor
Instellen

Verwerk al jouw orders en zendingen vanuit één platform.

afbeelding voor  Richt jouw orderverwerking efficiënt in en bespaar tijd en geld.

Richt jouw orderverwerking efficiënt in en bespaar tijd en geld.

afbeelding voor  Verklein de kans op fouten in jouw orderverwerking.

Verklein de kans op fouten in jouw orderverwerking.

Dit zijn de mogelijkheden.

Print picklijsten om foutloos meerdere orders te picken.

Tijd winnen bij het picken van jouw orders? Print picklijsten uit, zodat je meerdere orders tegelijk kunt picken in jouw magazijn. Dit is niet alleen efficiënter, maar verkleint ook de kans op fouten! Op een picklijst vind je informatie als: het ordernummer, de productnaam, de SKU en het aantal producten.

Voeg notities toe aan jouw orders.

Je kunt met MyOrders Start extra informatie meegeven die belangrijk is bij het verwerken of bezorgen van de order. Zo kun je een notitie toevoegen wanneer een order op een speciale manier verwerkt moet worden.

Print het verzendlabel op de pakbon.

Met MyOrders Start heb je de mogelijkheid om een verzendlabel op de bijbehorende pakbon te printen. Dat is wel zo handig! Een pakbon wordt meegestuurd in de verzenddoos, zodat de klant precies ziet welke producten zijn geleverd. Daarnaast helpt het jou om in één oogopslag te kunnen zien of de juiste producten in de doos verpakt zijn.

Verdeel bestellingen over meerdere zendingen.

Bestaat een product uit meerdere onderdelen en wil je deze apart verzenden? Maak dan eenvoudig meerdere verzendlabels aan per product. Erg handig bij grote producten of producten die uit meerdere dozen bestaan.

Voor welke plug-ins is MyOrders geschikt?

Op dit moment is automatisch importeren alleen beschikbaar voor de plug-ins Magento 2, WooCommerce en Shopify. Maak je gebruik van een andere plug-in? Dan kun je jouw orders wel handmatig importeren in ons platform. We werken er hard aan om MyOrders ook voor andere plug-ins beschikbaar te maken.

Vrouw pakket bestelling uit

Probeer MyOrders 14 dagen gratis uit!

Maak een account aan bij MyParcel en start de proefperiode om 14 dagen gratis toegang te krijgen tot MyOrders. Na de proefperiode betaal je € 20,- per maand. 

Start proefperiode

Neem MyOrders af als onderdeel van een MyParcel Pakket.

Met een MyParcel Pakket krijg je toegang tot een hoop gloednieuwe mogelijkheden.

  • Scherpe tarieven: Profiteer van extra scherpe verzendtarieven voor pakketzendingen, brievenbuspakjes met DHL For You en palletzendingen.
  • Verzendregels: Met slimme verzendregels is het mogelijk om voor elke bestemming automatisch de juiste verzendvoorkeuren in te stellen. 
  • MyAnalytics: MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee jij eenvoudig verzenddata kunt analyseren en jouw verzendproces efficiënter kunt inrichten.
  • MyContracts: Verzenden via een eigen verzendcontract? Activeer gratis jouw PostNL contract binnen MyParcel. Heb je een contract met DHL, DPD of wil je Verzenden via bol orders via ons platform verwerken? Dat kan met MyContracts!
  • MyOrders: Met MyOrders beheer je jouw hele orderverwerking. Van het (automatisch) importeren van jouw orders, tot het printen van de pakbon en picklijsten.
Ga naar vergelijker

Vraag een demo aan en ontdek de kracht van ons platform!

Benieuwd hoe de innovatieve verzendoplossingen binnen ons platform het verzendproces van je e-commerce bedrijf kunnen transformeren? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek wat MyParcel voor jouw e-commerce bedrijf kan betekenen.

Demo aanvragen