Track & Trace pagina.

Ontwerp je eigen Track & Trace pagina.

Maar liefst 78% van de consumenten checkt meer dan eens de verzendstatus van hun online bestelling. Een Track & Trace pagina in de look & feel van jouw webshop is daarom de meest effectieve en efficiënte manier om klanten aan jouw webshop te binden en een ultieme last-mile beleving te bieden!

350

nieuwe klanten per maand die hun eigen Track & Trace pagina personaliseren.

23%

van de bezoekers keert via een banner terug naar de webshop.

151.002

unieke bezoekers per maand die de Track & Trace pagina meer dan 2 keer bezoeken.

40%

meer engagement op social media creëren door jouw social kanalen te integreren.

Hoe ontwerp ik mijn eigen Track & Trace pagina?

Login in jouw account. Ga naar accountinstellingen en klik bij de betreffende webshop op ‘Portaal’. Zorg dat ‘Portaal inschakelen’ op ‘Ja’ staat.

Kies een subdomein, accentkleur en upload een logo. Het kiezen van een subdomein is verplicht, in tegenstelling tot het bepalen van een accentkleur en logo.

Deze instellingen zijn niet van toepassing wanneer je deze al voor jouw eigen retourpagina hebt gedaan.

Scroll verder naar het onderdeel ’Track & Trace pagina’ en zet ‘Track & Trace pagina inschakelen’ op ‘Ja’.

Integreer hier jouw Instagram of Twitter tijdlijn in de Track & Trace pagina. Geef vervolgens de review pagina op waar jij al jouw positieve reviews op ontvangt. Ook is er een promotiebanner met corresponderende URL en afbeelding in te stellen. Waarmee je advertenties voor jouw klanten kunt creëren.

Scroll verder naar beneden en controleer of jouw contactgegevens en social media accounts correct zijn ingevuld. Deze zullen automatisch onderaan jouw Track & Trace pagina worden weergegeven wanneer je deze invult.

Ben je klaar? Klik dan op ‘Opslaan’. Jouw eigen Track & Trace pagina is nu klaar voor gebruik! Benieuwd naar hoe jouw Track & Trace pagina er uit ziet? Klik dan bovenaan de pagina op de button ‘Open in nieuw venster’.

Wil je ook jouw eigen retourpagina ontwerpen? Klik dan hier.

Meer herhaalaankopen en betrokkenheid stimuleren?

In onze whitepaper bespreken wij hoe je in vier simpele stappen jouw persoonlijke Track & Trace pagina optimaliseert. En geven wij jou per stap enkele waardevolle tips.

myparcel Play Stop

Veelgestelde vragen.