PostNL

Verzenden met PostNL.

Via ons platform kun je eenvoudig pakketten versturen via de netwerken van grote vervoerders, zo ook PostNL. PostNL staat met haar sterke en uitgebreide netwerk in Nederland bekend als een vertrouwde vervoerder om mee te verzenden. Met meer dan 3.750 PostNL-locaties verspreid door Nederland is er altijd één in de buurt. Daarnaast krijg je met PostNL extra zekerheid over je zendingen dankzij de flexibele verzendopties.
postnl pakketten versturen ontvangers retourredenen blob

Verzendmogelijkheden.

Verstuur pakketten, kleine pakketten, brievenbuspakjes of post.

Bestemmingen.

Verstuur naar bestemmingen binnen Nederland, binnen én buiten de EU.

Eigen verzendcontract.

Activeer gratis jouw eigen PostNL contract binnen MyParcel

haalservice pakket laten ophalen postnl - pakketten versturen PostNL

Activeer gratis jouw eigen PostNL contract binnen MyParcel.

  • Print gratis en onbeperkt labels uit volgens de voorwaarden van jouw PostNL contract.
  • Beheer al je facturen overzichtelijk vanuit één platform via ons factuuroverzicht.
  • Maak gebruik van de uitgebreide standaard functionaliteiten van ons platform.
  • Word ontzorgd door onze service experts en ervaar het gemak van ons selfserviceportaal.
Meer informatie

PostNL verzendtarieven.

Bereken snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van je pakketten via onze handige calculator. Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven van diverse functionaliteiten om je verzend- en orderproces efficiënter in te richten.

Bereken verzendtarief

PostNL aanleverspecificaties.

Iedere vervoerder hanteert eigen aanleverspecificaties, zoals het maximale gewicht en formaat van een pakket. Bekijk onze hand-out voor een overzicht van alle specificaties per vervoerder.

Bekijk specificaties

PostNL verzend- en bezorgopties.

Verstuur je pakketten via de flexibele verzendopties en bezorgopties van PostNL. Kies via ons platform bijvoorbeeld voor de verzendoptie ‘Verzekerd versturen’ en krijg extra zekerheid over je zendingen. Bied klanten daarnaast flexibele bezorgopties in de checkout met opties als ‘Ochtend- en Avondlevering’ en ‘Ophalen bij een PostNL-locatie’. Hiermee verhoog je de klanttevredenheid én de kans op een succesvolle bezorging.

PostNL verzendopties
verzendopties postnl
post nl locatie

PostNL-locaties in de buurt.

PostNL heeft meer dan 3.750 locaties door heel Nederland. En er komen steeds meer locaties bij. In ons platform hebben we een uitgebreide locatiewijzer waarin de locaties van onze vervoerders overzichtelijk zijn weergegeven, zo ook van PostNL. Registreer je vandaag nog!

Registreer gratis

Pakketten laten ophalen met de Haalservice.

Met de Haalservice laat je tot 25 pakketten op een gewenste plek ophalen door PostNL. Via ons platform kun je eenvoudig de Haalservice aanvragen. Wil je meer dan 25 pakketten op laten halen? Kies dan voor de Haalservice Plus.

PostNL Haalservice
haalservice pakket laten ophalen postnl - pakketten versturen PostNL
retourzending - webshop retouren - pakketten versturen PostNL

PostNL retouropties.

Bied klanten een efficiënte en klantvriendelijke retouroplossing met de retourservice van MyParcel. Via ons platform stuur je eenvoudig retourlabels en kun je gebruikmaken van ‘Printerloos retourneren’ van PostNL. Hierdoor hoeven je klanten niet langer een retourlabel te printen. Krijg daarnaast inzicht in de ‘Retourredenen’ via onze analysetool door klanten standaard te vragen waarom zij een bestelling retourneren.

Meer over retouren

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Contact opnemen