Checkout

Verhoog je conversie met onze dynamische check-out.

Meer conversies in jouw webshop én een grotere kans op een succesvolle bezorging? Bied verschillende bezorgopties aan in jouw checkout en laat de klant zelf bepalen waar en wanneer het pakket bezorgd wordt. Hiermee til je niet alleen de service van jouw webshop naar een hoger niveau, maar vergroot je ook de kans op een succesvolle bezorging!
Afbeelding voor

Verhoog het aantal conversies met een dynamische checkout.

Verhoog de klanttevredenheid door het bieden van keuzevrijheid.

Vergroot de kans op een succesvolle bezorging.

Dag- en tijdspecifieke levering.

Laat jouw klant zelf het bezorgmoment van het pakket bepalen met de bezorgoptie ‘Dag- en tijdspecifieke levering’ van PostNL. Of bied ochtend– of avondlevering aan en laat jouw klanten zelf een specifiek dagdeel kiezen. Wil je jouw klanten extra snelle levertijden bieden? Kies dan voor Same Day Delivery met DHL For You Vandaag! Hiermee heeft de klant het pakket dezelfde avond al in huis.

Pakket zelf ophalen bij een PostNL- DHL-, of DPD-locatie.

Bied jouw klanten de mogelijkheid om hun pakket op te halen bij een PostNL-, DHL- of DPD-locatie in de buurt. Dankzij de duizenden afleverlocaties in Nederland is er altijd een in de buurt. Hierdoor hoeven jouw klanten niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen en kunnen ze het pakket ophalen wanneer het hen uitkomt. 

Pakket inleveren

Laat jouw klanten hun favoriete vervoerder kiezen.

Geef jouw klanten de mogelijkheid om zelf de vervoerder te kiezen. Verstuurt jouw klant het liefst via PostNL, DHL, UPS of DPD? Laat hem of haar zélf deze keuze maken in de checkout van jouw webshop voor een hogere klanttevredenheid.

Alle vervoerders

Vragen? We staan voor je klaar.

Maak gratis een account aan en ontdek de mogelijkheden van ons platform. Heb je vragen of ben je benieuwd wat MyParcel specifiek voor jouw online onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op! Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar.

Contact opnemen
klantenservice contact opnemen myparcel