Checkout

Bied klanten flexibele bezorgopties in de checkout.

Meer conversies in jouw webshop én een grotere kans op een succesvolle bezorging? Bied verschillende bezorgopties aan in jouw checkout en laat de klant zelf bepalen waar en wanneer het pakket bezorgd wordt. Hiermee til je niet alleen de service van jouw webshop naar een hoger niveau, maar vergroot je ook de kans op een succesvolle bezorging!
Afbeelding voor

Dag- en tijdspecifieke levering.

Laat jouw klant zelf het bezorgmoment van het pakket bepalen met de bezorgoptie ‘Dag- en tijdspecifieke levering’ van PostNL. Of bied ochtend– of avondbezorging aan en laat jouw klanten zelf een specifiek dagdeel kiezen. Zo weet de klant wanneer hij thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Wel zo handig!

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Met Same Day Delivery van Instabox bied je jouw klanten nóg snellere bezorging. Voeg Instabox toe als bezorgoptie in de checkout van je webshop, zodat jouw klant zelf voor bezorging met Instabox kan kiezen.

post nl locatie

Pakket zelf ophalen bij een PostNL-locatie.

Bied jouw klanten de mogelijkheid om hun pakket op te halen bij een PostNL-locatie in de buurt. Hierdoor hoeven jouw klanten niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen en kunnen ze het pakket ophalen wanneer het hen uitkomt.

Laat jouw klanten hun favoriete vervoerder kiezen.

Geef jouw klanten de mogelijkheid om zelf de vervoerder te kiezen. Verstuurt jouw klant het liefst via PostNL? Of heeft de klant de zending graag dezelfde dag al in huis met Same Day Delivery van Instabox? Laat hem of haar zélf deze keuze maken in de checkout van jouw webshop voor een hogere klanttevredenheid.

klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het instellen van de bezorgopties? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder!