UPS.

Verzenden met UPS.

Met MyParcel verzend je razendsnel over de hele wereld via het wereldwijde netwerk van UPS. Met UPS Express Saver kun je pakketten nóg sneller versturen. Zo worden zendingen binnen Europa binnen één werkdag bezorgd en zendingen naar de Verenigde Staten en Azië slechts binnen drie werkdagen.
Pakketten versturen UPS

Verzendmogelijkheden.

Verstuur pakketten via het wereldwijde netwerk van UPS.

Bestemmingen.

Verstuur naar bestemmingen binnen en buiten de EU (m.u.v. de Benelux).

Extrasnelle levering.

Kies voor versnelde levering met UPS Express Saver.

UPS verzendtarieven.

Bereken snel en eenvoudig de tarieven voor het versturen van je pakketten via onze handige calculator. Wil je verzenden via extra scherpe tarieven? Kies dan een MyParcel Pakket en profiteer naast scherpe verzendtarieven van diverse functionaliteiten om je verzend- en orderproces efficiënter in te richten.

Bereken verzendtarief

UPS aanleverspecificaties.

Iedere vervoerder hanteert eigen aanleverspecificaties, zoals het maximale gewicht en formaat van een pakket. Bekijk onze hand-out voor een overzicht van alle specificaties per vervoerder.

Bekijk specificaties

UPS-locaties in de buurt.

UPS heeft meer dan 1.500 afleverlocaties door heel Nederland. En er komen steeds meer locaties bij. In ons platform hebben we een uitgebreide locatiewijzer waarin de locaties van onze vervoerders overzichtelijk zijn weergegeven, zo ook van UPS. Registreer je vandaag nog! 

Registreer gratis
Pakketten versturen UPS
Pakket versturen UPS

Pakketten laten ophalen door UPS.

Geen tijd of ruimte om je pakketten af te geven bij één van de 1.500 UPS-afleverlocaties? Plan per zending eenvoudig een UPS Haalservice in via MyParcel. UPS komt de pakketten dan gewoon bij je ophalen, wel zo makkelijk. 

UPS Haalservice

UPS retouropties.

Maak het retourproces zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk met de retourservice van MyParcel. Via ons verzendplatform stuur je eenvoudig retourlabels naar klanten waarmee ze zendingen retour kunnen sturen binnen Nederland of in het buitenland. Krijg daarnaast inzicht in de ‘Retourredenen’ van jouw klanten door standaard te vragen waarom zij een bestelling retourneren.

Meer over retouren
retourzending - webshop retouren - pakketten versturen PostNL

Voorstel op maat ontvangen?

Laat ons de logistieke uitdagingen van je e-commerce bedrijf aanpakken met innovatieve verzendoplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Neem nu contact op voor een voorstel op maat!

Offerte aanvragen