Instabox

Pakketten verzenden met Instabox.

Start vandaag nog met het verzenden van een pakket of brievenbuspakje met Instabox. Met één druk op de knop zet je jouw orders om naar verzendlabels. Wil je dat jouw bestelling nog dezelfde dag wordt afgeleverd bij jouw klant? Kies dan voor de verzendoptie ‘Same Day Delivery’ en lever jouw zending in bij één van de 200 Instabox-locaties.
Pakket verzenden Instabox

Pakket.

Brievenbuspakje.

Gordelomvang* 200 cm 38 x 26,5 x 3,2 cm
Gewicht 10 kg 2 kg
Tarief € 6,75 € 5,75
Brandstoftoeslag + € 0,50 + € 0,50
Same Day Delivery + € 0,50 + € 0,50

Pakket XL.

Gordelomvang* 320 cm*
Gewicht 20 kg
Tarief + € 7,75

* Bekijk voor meer informatie de hand-out.
* Genoemde tarieven zijn excl. btw.
* Het maximale formaat van het pakket wordt bepaald met de gordelomvang. De gordelomvang bereken je als volgt: 2x hoogte + 2x breedte + 1x lengte.
**Bij overschrijding van 320 cm of 20 kg moet het pakket apart verwerkt worden en geldt een toeslag van € 65,-.
***Per 1 september 2022 rekent Instabox een brandstoftoeslag van € 0,50 per zending.

De voordelen van Instabox.

‘s Avonds besteld? De volgende dag in huis!

Mogelijkheid tot het toevoegen van de bezorgoptie Same Day Delivery.

Ieder pakket is van deur tot deur te volgen met de gedetailleerde Track & Trace informatie.

Lever je pakketten of brievenbuspakjes in bij meer dan 200 Instabox-locaties.

Vrouw pakket bestelling uit

Verleng jouw service.

Maak je voor 23:59 uur een verzendlabel aan? Dan wordt het pakket de volgende werkdag in de avond al bezorgd. Dit betekent dat je jouw klanten de mogelijkheid kunt bieden om tot 23:59 uur een bestelling te plaatsen.

Same Day Delivery van Instabox.

Voeg Instabox toe als bezorgoptie in de checkout van je webshop. Dit betekent dat jouw klant dan zelf kan kiezen voor bezorging met Instabox. Zo kun jij jouw cut-off tijd verlaten en zelfs Same Day Delivery (zelfde dag bezorgd) aanbieden. Jij kiest zelf of je hiervoor een toeslag doorberekent aan jouw klant.

Instabox pakket
Pakket ophalen

Instabox Haalservice.

Ook voor jouw Instabox zendingen kun je een Haalservice inplannen. Met de Haalservice kun je tot een onbeperkt aantal pakketten op laten halen. Super handig! De Haalservice is incidenteel of structureel in te plannen via jouw account.

Instabox verzendopties.

Verstuur je Instabox zending met extra zekerheid door verzendopties toe te voegen. Kies voor Alleen bij ontvanger als je wilt dat jouw pakket alleen wordt bezorgd bij het opgegeven adres. Wil je dat de bezorger controleert of de ontvanger 18 jaar of ouder is? Voeg dan de verzendoptie ‘Leeftijdscheck 18+’ toe bij het aanmaken van een zending. Of, kies voor één van de andere verzendopties, zoals  ‘Groot of pakket versturen’ en ‘Retour bij geen gehoor’.

Instabox-locaties in de buurt.

Instabox heeft meer dan 200 afleverlocaties door heel Nederland. En, daar komen in rap tempo meer locaties bij! Gebruik de MyParcel Locatiewijzer om eenvoudig en snel een Instabox-locatie bij jouw in de buurt te vinden. Op deze kaart vind je overigens ook alle PostNL-locaties. Wel zo makkelijk!

Heb je een eigen Instabox contract?

Dat kan ook via MyParcel! Met MyContracts kun je verzendcontracten inladen, tegen jouw eigen afgesproken voorwaarden. 

Gratis account aanmaken
klantenservice contact opnemen myparcel

Vragen? We staan voor je klaar. 

Heb je vragen over het verzenden van pakketten met Instabox of wil je meer weten over Same Day Delivery? Ons support team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen.

Worden mijn Instabox zendingen ook op zaterdag afgeleverd? Wat is Same Day Delivery bij Instabox? Wat is het verschil tussen Next Day Delivery en Same Day Delivery bij Instabox? Kan ik een Instabox zending verzekerd versturen? Aan welke formaten en gewichten moet een Instabox zending voldoen?